Valborg

......firar jag själv. Mannen jobbar, 3 tonåringar festar och lilleman är hos kompis. Har ringt en väninna som blivit sjuk men hon svarar inte så jag är hemma och fixar till i stöket. Idas rum är påbörjat med mörk röd färg. Det blir nog bra.
Mannen hade halleluja moment idag.....Biltema katalogen kom......jag förstår i och försig...det är väl lite som när IKEA katalogen kommer.

Läste igår att män spanar in 11 kvinnor om dagen i ca 2 min per st. Vi kvinnor spanar in 2 män i en min per st. Intressant. Läste även att vi lyssnar in mammas råd till 67.7 % i svåra frågor/beslut.

Sambon har gått ner ett halvt kilo på tre dagar så kosten fungerar.

Jag har vinterdäck på min bil och morgon får man inte ha det. En vän till oss har domkraften(och sommardäck på) och svarar inte i telefon. Det känns som det blir lite olagligt imorgon. Bil med vinterdäck eller mc utan körkort. Ole dole doff.......

Svart natt

Ida har rivit hela sitt rum.....väggen med nästan...spegelväggen satt så tapeterna från -54 kom med. Vi ska åka och shoppa nu.....spackel m.m.

Igår blev det svart när vi var ute och testa min hoj. Vi har sänkt den nu så jag når ner. Den är skitsnygg nu! Allt gick mycket bra tills vi mötte 24 m långtradare. Kan tillägga att det blåste bra igår också. Långtradaren passerar och sen blev set svart. Hjälmen blåste upp och täckte ögonen, glasögonen satt på hakan. Rena skräcken. Jag fick prata med mig själv......släpp bromsen, styr, bromsa mjukt och sen fick jag tag i öppningen på hjälmen och jag kunde dra ner den. Sen fick jag stanna lite och göra en paus i livet. Hjärtklappning på 240. Jag har spänt hakremmen nu så jag har inte tillstymmelse till dubbelhaka eller att det blir svarta natta´igen

El doctore

Varit hos doktorn igen......inte sola ute eller inne i låda. Nu är det riktigt jobbigt. Äta antihistamin i 4 veckor och cortison.Jag har inte blivit bättre utan bara sämre och så sa doktorn "Åh nu kommer pollen också och det kan bli jobbigt för dej i år".......

Jag tror att jag får utslag av övningskörning........vi var ute igår och mitt hjärta har nog satt sig på rätt plats idag. Vi körde rondeller igår och mötte en stadshare.

Tandläkaren

Varit hos tandl. Jag är en frenetisk tandborstare som äter tandkräm och  får bara ha mjuka tandborstar. Alltså det finns inget att göra för en tandläkare när jag kommer. Inte mer än tala om för mej att jag borstar för mycket och för hårt. Det tog 45 min idag. ......Jag har en enormt utvecklad kräkreflex. Röngenplåtarna byttes ganska snabbt till barnstorlek när jag käxat 2 ggr. Alla mina visdomständer är kvar just pga denna fantastiska reflex men idag skulle de undersökas. Jag har kräkts 15 ggr idag vilket gör att jag inte ätit frukost än. Helt slut i magen. Men jag har fått beröm á la 7 - åring. "Vad duktig du är Maria"! När jag gick sa hon att jag behövde nog inte komma hit på 2 år........

Smått & gott

Ida har avancerat till trean idag! 18 kärringstopp och jag får hjärnskakning av hennes hårda inbromsningar.
Jag har klippt av acrylnaglarna. Det går inte att ha sådana när man kör mc. Sist vi åkte med Claes sa han: "Klepp å skiten".  
Nu ska sambon börja med smalmaten from imorgon. Jag har bunkrat upp med keso, tonfisk, kyckling, havregryn, morötter, olivolja, lax ,missa köpa blåbär men broccoli har vi och ägg. Allt enligt senaste bodynumret. Han skall träna in 7 poser också.

Till Nettan & Maloo

466335-44 Mina pelargonier!466335-45 4 st till.....pelargonier alltså....466335-43 Min potatisblomma.......

Nordens Ark

image70466335-42Typ det enda kortet jag fick sen tog batteriet slut.......

Födelsedag!!

Nu har jag varit 43 i ca 25 min. Det går bra. Vi har ätit lis, pujjo, stol stalk & friterad syssling.....Badat lite i varmvattensbassängen och haft det skönt.

Övningskörning

En tur ut till Spiken idag men det gick så där. Kände mej spänd i hela kroppen. Kurvig väg ut och grus i kurvorna. Tappa tron på mej själv i nå´t dike idag tror jag.
Varit och tittat på Davids teaterpjäs ikväll. Rena kulturveckan.
Övningskörning med Ida som gick bra. Fast det är svårt att sitta brevid.

Nu har det hänt!

Det värsta som kan hända mej har hänt!! Jag har fått solförbud idag av fru doktor. Messershmitt!! Plus att jag ska till henne igen för att hon ska kolla att jag inte solat. Plus att hon ska ta bort leverfläck nr 9 i ordningen som växt, kliar eller på annat sätt besvärar. Ja jag vet att det är farligt att sola men det är det som gör att jag överlever vintern. Inte underhudsfettet. Hon sa att jag skall använda solskyddskräm. Jag skall fundera på det hon sa och så får vi se.

David har varit hos tandläkaren och hade inga hål som belöning fick han en mjukglass med mycket socker i........vilken kanonmamma jag är!

De andra två, modell större, klagar på att jag inte har tid. "Du bara jobbar" Detta är i och för sig sant. Ja det finns utgifter i vuxenvärlden som de små liven inte tänker på. Mitt hemliga konto var på tal igen. Jag skulle själv vilja ha tillgång till det. Någon.....som vet vart det är??

Sally säl

Nu har jag vart på Sally säl. En sällsam historia. Eleverna hade jobbat riktigt bra. Ida var duktig som hajfena och rosmottagare.

Bodybuilningstävlingen är 14 juni och inget annat. Passar bra för det är ledig helg.

Helt otroligt jag har fått tag i alla mina syskon utom ett..... jag har fem stycken. Söker den sista nu. Sen hoppas jag på bra väder till mitt kalas. Har fått massa förfrågningar om vad jag önskar mej. Jag önskar fred på jorden, trosor & linne (det fick jag ALLTID av farmor när hon levde), färgglada raggsockar i ett makaronipaket (fick jag av mormor). Det är svårt att önska när man fyller 43. Jag kan ju önska mej stödhjul till hojen modell skottkärrehjul. Bidrag till andra halvan av körkortet.....Jag har ju redan fått två sommardäck av sambon så det fattas ju två.......Grunna inte så mycket på paket och presenter eller förresten 25 L plastpåsar till min soptunna kanske....

Funderingar

Man hinner tänka mycket när man kör mc eller står på crosstrainern en timma. Rensa hjärnan från skräp- När vi kom hem från kullen idag så stod min tripmätare på 7.09 och sambons på 6.54 mil. Nu funderar jag på varför det slår så mycket. Kan det bero på att min kurvtagning inte är så snäv? Men det slår faktiskt på 5 km. Var och kolla om mitt nya tanklock kommit men det hade det ej.

Kinnekulletur

466335-41En tur på kullen. Pinkepaus.

Idag är jag ledig.....

.......så jag tvättar. Nu är allt på tork så nu drar jag till Korpen  för att köra crosstraining en timma. Sola lite och kanske massagefåtöljen. Det känns lite i ryggen efter vurpan i lördags. Har även fått tag på doktorn igen. De hör av sig i em. Jag måste få starkare grejor eller......vad. Jag får ingen ordning på klådan på benet.
Ikväll ska jag på Sally Säl, en pjäs som Ida deltar i.

Klippning

Har nu trimmat hela mannen....från hår. Vi måste börja nu om vi ska bli klara till tävlingen om 8 veckor.

Studat vårt nya kök. Vad ska vi sätta upp och inte? Gardinfärg? Vi ska köpa hyllor att luta tavlorna på.

Strålande sol & vår

......och jag jobbar. Korpen på förmiddagen och kommun på em. Jag slutar vid 20 i kväll och jag tror att jag ska köra en liten stund iallafall. Tanka lite och stadskörning.
Har tränat på vibmaxen idag och resultatet blev att mitt ben började klia etter värre. Jag får inte bort utslagen trots starkaste cortisonet. Klass 3. Snacka om att man känner sig som något Anticimex vill utrota.

KALAS!!
4 Maj på Munkängarna kl 14. Vi grillar korv och tillbehör. Kubb och boccia har jag. Jag SKA ringa runt! Min dotter säger att jag är född med tummen mitt i xxxx. Tycker inte jag....

Magträning

Hård träning på boxen idag.....tjock mitz på magen och den andre slår tio slag i taget. Meningen är att man skall spänna magen under slagen.
I helgen tränade jag spinning och box. Tog även en snabb promenad på söndagen visserligen för att hämta bilen vi lämna hos vännerna.
Övningskört lite idag i stan. Vurpan sitter i lite men inte att jag är rädd. Mest irriterad över att jag inte bottnar när jag siter på cykeln. (Obs jag kliver inte på från trottoarkanten) Upplever den här cykeln som tung, massa  kilo i styret. Jag behöver träna åttor.

Girl on wheel 2

image79466335-40 Grabbarna kollar på Hermans hojar & jag orkade inte....

En rundtur

Idag har vi åkt 13 mil på helt fantastiska vägar. 4 HD grabbar och jag. Kaffe hade vi med oss och tog en paus vid Tengene. Lite foto och så iväg igen. Helt slut efter resan. För mycket syre antagligen. Inga vurpor iallfall. Grabbarna hotar med stödhjul......466335-39

Blandat

Jag har tagit 2 Panodil Zapp i förebyggande inför dagens resa på mc:n (ifall jag vurpar). Vi ska snart ut och åka. Tar med eget kaffe idag.
Igår var vi på reseträff hos Lillian och Johnny inför resan till Normandie. Vi åt gott och tittade på kartor och pratade Scottlands minnen från förra året. Vi åker nog första veckan i Juli. Blir nog 8 -10 personer som åker.

Idag har jag gått en halvtimma med bra musik i öronen. Sen lite övningskörning med Ida. Vi testade ettan och backen. 

Just nu tvångslockas mitt hår av Ida men hon startar tvättmaskin kl 17 om hon fick göra det. Så kan jag ut och åka.

Ska sy en kungacape till David ikväll. Han har teaterpjäs på torsdag. Hitta ett lila lakan som jag klippt till. Men David tyckte inte lila helst röd. Men ok då tyckte han.

Girl on wheels

Jaa, nu har jag putsat och fejat obetydligt på mc:n. Vi fick börja med att åka till Mc konsult för ingen nyckel jag hade passa i det nya tanklocket. Jag kan ju behöva tanka nå´n gång i sommar. Pojkarna bröt med våld med en nyckel som ej hörde dit. Fick upp det och satte dit det löst. Vi tanka och fick med oss Claes också. Tog en tur på småvägar till Skara. Njöt av solen. Fiket vi siktat in oss på var stängt men det fanns ju korvmoj i Skara. Väl mätta så skulle vi vidare och jag skulle bara vända hojjen. Den dog två gånger och då känner jag det som jag ej vill känna: jag kommer tappa den! Finns inte en lårmuskel i världen som klarar att hålla en cykeln i nedgång. Visserligen ....jag är 1.57 och 62 kilo pure muscles...men det var bara att inse fakta. Ner gick  jag och cykeln. Jag  låg på ryggen som en upp och ner vänd sköldpadda. Jag hann tänka på tanklocket som var löst. Nu blir det som på amerikansk film. Bensinen rinner ut över mej och allt fattar eld. KAABOM!! (Men det blev inte så)
Sambon hade sett allt i bakspegeln och kommer till undsättning. Jag orkar inte lyfta 235 kilo. Allt gick bra - inte en skråma på mc.n sa mannen. Men , jag då?? Jo det gick bra. Lite öm i bakpartiet , en hand och i ryggen. Jag ska vila nu och ny tur väntar imorn. Idag blev det 7.5 mil iallfall.

Mc

Idag har jag startat hojen igen.....sambon laddade sin för den startade inte.....å så säger han att vi ska feja o putsa imorn! Här ska inte fejas eller putsas. Jag skall ut och åka och inget annat. Basta!! Ni ser väl va´den glänser. Kan ju inte göra mer nu för tusan! Han säger att jag kan åka ner och göra åttor på skolgår´n under tiden. Bah! Det blir samtal mellan fyra ögon sen.

Sushi

image75Ikväll har vi gottat oss med sushi. Jag har inte på flera år sett min blekvita son med så härlig ansiktsfärg som han hade idag efter att ha intagit lite för mycket wasabi......gott va´det iallafall.466335-38 

Tratt till Mia

Idag är benet ännu värre...jag har svårt att böja på det och så har jag ju rivit sönder det. Hade nog vart bättre om jag fått en tratt som hundar får fast runt midjan. Vida ändan upp alltså.
Idag är det lång arb.dag. Blandade uppgifter. Ska prova ut arb.kläder i em. Vill helst inte ha med kommunlogga eller tantkläder.
En hel ledig helg ligger framför mej och den börjar fyllas på.

Utlovat kalas den 3/5 går inte utan får bli 4/5 istället. Jag ska börja ringa runt nu. 3 maj så är det avrostning på mc på HIsing Island. Det brukar vi åka på varje år. Fast det är lite otäckt. Det går en mc åkare därnere som har en jeansväst som det står "Slaktarn" på. Jag brukar undvika honom.

Gott & Blandat

"Alla uppfinningar som går att uppfinna är redan uppfunna"
Ordföranden på USA:s patentverk
                                        (1899)

Har haft ett flertal diskussioner med tonårsdottern ang. min dyra parfym. T ex att den är mammas osv....
Idag körde jag yngste sonen till skolan väl tillbaka vid hemmet och vidare upp i trappan.....då känner jag min parfym i hela trappuppgången........hemma fanns ingen dotter. Jag har gömt flaskan nu.

Läste i en tidningen att 500 personer dör varje år i Sverige pga passiv rökning!

Jag har varit hos doktorn idag. Har fått en mega allergireaktion runt hela hö knä. Kliar nå´t erbarmligt. Har stått ut sen i lördags men idag gick det inte längre. Har mått dåligt i hela kroppen och vart  jättevarm. Det tog tempen tio ggr och sa varje gång "va´konstigt" och bytte termometer . Jag frågade vad det var. De sa att jag hade en temp på35.2 .  Har fått medicin nu och hoppas på bättring. Tub över hela knät för att låta bli att klia.

Ledig?

Jag har funderat på begreppet vila idag för jag var äntligen ledig efter 5 dagars jobb men se 8 maskiner tvätt, dammsugning, moppning av golv, handla, fixa köket, ett möte i skolan med ett av barnet, middag till alla plus en massa annat. Boxning på kvällen hann jag med iallafall. Imorgon är det jobb igen.
Tävlingskandidaten funderar på diet nu inför tävlingen. Det är nio veckor kvar. Han har tydligen accepterat de små tävlingsbrallorna....
Noterat att ALLA andra åker mc utom jag! 

Jag har tapeter!!

image80Nu är det klart!  Äntligen! Nu har jag börjat att ställa i ordning. 466335-37

Tävling

Sambon har anmält sig till tävling i amatörbodybuilding. Det var jag som föreslog men han var mycket tveksam. När jag kom hem från jobbet så hade han anmält sig och fundera på att ev ändra sig.
Ahlströmerpokalen i Alingsås den 8:de juni är för nybörjare. Den här grenen håller på att dö ut och tävlingen är tänkt att få lite liv i det hela igen. Mannens tveksamheter beror på de små badbrallorna man måste ha. Det gick inte med shorts. Vi ska åka och heja på honom iallafall. Jag har lovat att spraya honom mörkbrun......


Kalas

Det kan nog bli kalas den 3:dje maj. Sonen har bedyrat att köket är klart då. Jag tror jag ska ha en annan lokal för säkerhets skull. Skulle gärna vilja ha kalas ute men vädret kan vara bedrägligt. Jag tänker ett varv till och hör av mej till alla berörda.

Efterdyningar


Sitter och funderar på vännerna sen fredagspartajet. Ena damen säger att det bästa mot rynkorna under ögonen är hemoroidsalva......
Småbarnsfamiljen som haft 8 maginfluenser och 5 kraftiga förkylningar sen i julas.......be en bön för dem......eller den pedagogiska som visade mina barn hur man håller en krabba.....hon hade otur för krabban var vig och akrobatisk och krängde sig under magen och hade sedan ett fast grepp om en av pedagogens fingrar. Det var blått och lila och hon hävdar än i dag att det inte gjorde ont och när jag tänker efter så log hon faktiskt eller grimaserade.
Pedagogens man är inte bra på språk, inte något alls. Han köpte matta i Turkiet och efter timmar av prutande så avslutande han med " Thank you for the carpenter"

Njutbart

Ångbastu,bubbelpool och simma lite. Total avslappning igår på Vänersborgs badpalats. En vegetarisk hamburgare på MAX.
På kvällen åt vi tapas. Mycket gott. Ja vi är nog lite livsnjutare här hemma eller så beror det på att mitt kök inte blir klart. Nu vill sonen har mer tapeter och lim.....igen. Det är jättesnyggt det han har gjort och jag blir sugen på att ställa iordning.....köpa gardiner. Bara få klart liksom. Just nu är vi på mållinjen. Tre tapetvåder bort.

Min födelsedag närmar sig och till alla släktingar som läser detta: näe jag har inte bestämt dag eller aktivitet än. Funderar på 3:dje maj. Kanske......

Partyt

Ja det var prescis så roligt som jag trodde det skulle bli! Champagnen flödade till goda snittar med chèvreost på. Sen blev det ris och kyckling som hade vart i ugnen tillsammans med paprika och nå´n smet. Efterrätten var fryst i glas. Bär, glass och kex.
Mellan all mat så var det skratt, flabb, råflabb och garv. Det här gänget har så mycket historier att berätta och minnen. Mitt i maten ringer sonen och frågar när vi kommer hem. Ingen aning sa jag, men så tänkte jag vadå?!  Jo han hade kapat tele och bredbandet.....men så tänkte jag att det får vara. Det är välfärdsproblem. När vi väl kom hem hade han fixat det.
Kom på när jag satt på kalaset vad jag tycker om dem allihop. Alla bidrar med något som förgyller. Nästa gång ska vi grilla har vi bestämt.

Jobb & Partaj

Är hemma på lunch nu mellan jobben. Tog mej en sådan där fryslåda som jag sparat. Ikväll är vi bortbjudna till gamla jobbarkompisar. Ska bli kul. Det är så ofta man tappar kontakten med gamla arb.kamrater. Men vi är ett litet gäng på åtta som har höst och vårpartaj.
Men jag har verkligen inget att ta på mej. Träningskläder finns ju. Köpte ny topp härom dagen och ett par nya spinningbyxor. Kanske med en storskjorta över....voila! Kolla strumplådan inte ett enda par nylonstrumpbyxor. Får fixa nu i em. Kläder....hm.....jaa. Tonåringen kanske har något hippt. Jag kan ge henne i uppdrag att fixa någon kreation som är klar tills jag kommer hem......eller inte.

Blandat

Har besökt far min idag. Det var nog en ganska bra dag idag för honom. Han hade lättare att kommunicera idag. Ibland är det mer jag som har enmansmonolog. Tog med lite mörk ckoklad och frallor plus en pelargonia.

Har det senaste dagarna varit otroligt motorisk klumpig. Igår vid middagen skulle jag ta ett stort broccolihuvud med brieost på. Det slutade med att allt landade under behagen och jag skållade mej. Hela familjen garva......
Idag skulle jag bara dricka lite kaffe och hoppsan hejsan så far muggen iväg men jag fångade muggen i luften ungefär som när Angelina Jolie fångar vinpavan i Mr & Mrs Smith......tyckte jag då.....ingen annan.
Knockade även sambon över ögonbrynet igår. Han hette inte glad.  Råkade även rulla över hans nyopererade hand....Han pratade nå´t om att jag samlade poäng.

Nä, nu ska jag starta hojen och tvätta bilen.

Hårdkörning

Idag har varit en ledig dag så jag har satsat på träningen. Först en timma crosstraining med Bodywork 7 i öronen. Sen mat & vila. Hämta lilleman & samtal med chefen. Kvällens pass blev boxning med dottern.  Tänkte mej ett bad nu.
Sonen berättar att han har många namn så jag säger: "Kärt barn har många namn"
" Ja, jag kallas många saker......lilleman, Herman hedning, daggmask... Var på jag reagerar och frågar honom: "Du har väl inte ätit en"? Så var nog inte fallet....tror jag.

Kvartsamtal med chefen

Har vart på medarbetarsamtal. Det gick bra. Jag är nöjd med henne och hon är nöjd med mej. Kan inte bli bättre. Jag funderar på att börja läsa igen. Det är ju minst 23 år kvar att jobba till pension. Man hinner ju lätt byta yrke.....
Vårdlärare?......Chef?.....eller något helt annat?? Jag har studat förrut så jag behöver bara läsa tre terminer för att bli lärare.
Ska jag bli chef så är det ekonomi att läsa. Det är svårt att välja. Jag tror det ger sig när det är dags. Skall bara förverkliga lite andra mål först. Ska studa klart mc kortet först.
Jag har pratat med min tilltänkta körskolärare. (modell äldre större man). Han ville veta vad jag har gjort. Han frågade om jag tvärnitat någon gång. Jag det har jag när två cyklar släppte från cykelstället på bilen framför. Då klappade hjärtat lite extra. Han ville veta om jag kört koner. Slamom och så....Det har jag med. Jag har smygtränat på körskolans bana när de inte var där......                                                                       

Dagens middag....inget vassleprotein idag inte....

466335-32

Pinsam situation

Var med om något ytterst pinsamt på jobbet igår. Har inte riktigt hämtat mej än. Tänk er denna situation: Jag hade jobbat flera timmar i sträck & till slut så går det ju inte längre att hålla sig utan toa är nr 1 prioritet. Jag rusar in på min arbetsplats vidare in på toa och sjunker ner för ett välbehövligt besök. Babbar väl hela toa full(dricker mycket vassleprotein). Ungefär samtidigt som jag hör nyckeln i ytterdörren så upptäcker jag att det finns absolut inget toapapper. Jag menar absolut inget!! Inser att jag kan inte be min manliga arbetskamrat om papper för det luktar inte hallon inne hos mej. No way att jag öppnar dörren. Jag säger till honom att jag har hamnat i en prekär situation. "Jaha" säger han. Förbannar mej själv och min otydlighet. Till slut ynkar jag fram att papppret är slut. "Ojdå" säger han. Ingen hjälp att hämta där inser jag. Så jag låtsas som inget. Spolar, städar och duschar lite själv. Går därifrån som om inget har hänt. Möjligtvis en liten odör av protein kan röja mej. Går sen helt kallt och hämtar nytt papper och fyller på.
Meeen jag ska prata med det stolpskottet som jobbade före mej. Det borde vara lag på att fylla på papper.

Semesterplanering

Nu närmar det sig reseträff för mc gänget. I år bär det iväg till Normandie. Förra året åkte vi genom Danmark, England & Skottland. En härlig resa!466335-29

Nu händer det grejor.....

image83466335-28

Hjärtpotatis eller inte...

image82466335-27

Söndag fm

466335-26

Spinning,box, HD träff & en vägg tapet.....

466335-25

Efter 5 dgr så här långt.......

image84466335-24

The Claws

466335-22

Glömde påsarna.....

Mitt stora intresse är att samla plastpåsar. Här slängs inte påse. Det går att använda till att slänga skräp i. Familjen frågar hur det kommer sig att jag inte kan köpa avfallspåsar. Finns ingen anledning tycker jag. Man får påsar hela tiden när man shoppar. Stora som små. Sonen slänger med flit utanför för att markera att jag satt i en för liten. Mamman min har dem som handväskor. .....

Snål, ekonomisk & miljövänlig

Ja, så´n är jag. Jag kan inte ens lägga ett tuggummi på micron utan att barnen frågar om jag ska frysa in det med. (Det är för mycket smak kvar för att jag ska kunna slänga det). Visserligen är det nog ganska sant att jag fryser in mycket och mer blev det sen jag läste att en vuxen kunde spara 10 000 kr/år på det. Vi slänger alldeles för mycket mat!
Ett av våra förråd i lägenheten är full i papperspåsar med mina samlingar för miljöns skull. Det stressar mig att klimatet förändras. Jag tror visst att det hjälper. Vi kan göra massor vi enskilda människor.

En baksida av mitt samlande är kläder som ej blir slängda. Det innebär en ansenlig mängd kläder i garderoben i varierande storlekar. Det blir kvar pga affektionsvärde. Kan ju inte slänga en klänning som jag hade så roligt i!

De senaste dagarna

Söndagen ägnades bl.a åt 12200 tranor vid Hornborgarsjön. Jag tycker svanarna är intressantare.
Har också jobbat med mina inre valkar.

"Du är det bästa jag har, ty intet gör så ont som du" . Karin Boye

Måndag träning, fixat acrylnaglar för första gången. Riktigt snyggt. Men vilken tid det tog. Jag kan inte sitta still så länge. Framåt kvällen började  vi tömma köket. Sonen skall tapetsera om och måla. Hittat en snygg tapet från Eco House. En fondvägg med skog blir det och lite grågrönt vid sidorna.

Tisdag har prescis börjat. Sovit dåligt och är trött. Dimman ligger tät idag och inte bara utanför.....

RSS 2.0