I farten

En bild från förra onsdagen.....

Först jag sen Johnny
Först jag sen Johnny

Barnens önskan

När jag kom hem från jobbet så upptäckte jag det här...

Det blev lite suddigt men det står; Hej vakmestare jag vill ha en ny lekplats.

När jag kom hem nästa gång upptäckte jag det här.

Ida, Carro, Natascha och Charlotte som firade lite karneval.

Trevlig middag med bonus

Idag har vi varit hos min mamma och Kjell. Vi fick jättegod mat och mitt i rabarberpajen kom bonusen; min bror kom direkt ifrån tåget och hem. Han har varit soldat nu under lång tid i Långtbortistan.

Här kommer han och Carro.

Här är han; äckligt brun men det gör inget för han lever.

Trevligt igår

Vi åt så gott och hade lite livliga diskussioner.

Maria & Johnny

Johnny & Henrik. Vad Johnny måttar har jag ingen aning om.

Personalfest....

.....blir det ikväll. Förfest hos en annan Maria. Lika gammal som mej är hon nästan. Fyller 2 mån. senare bara. Sen blir det Troja och go´mat.

Kråkestans mc

30 hojjar drog iväg på tur. Målet var Kråkestans mc i Trollhättan. Det var ömsom regn och solsken.

Johnny, Johnny & Claes

Johnny & Ola

Kråkestans mc låg på egen ö nere vid slussarna.

Mitt i korvgrillningen passerade det en båt....

Hemfärden börjar


En annorlunda mc resaIgår sålde Johnny sin gamla Yamaha. Det kom en lite äldre man utan mc kort (& tänder)från Tibro. Han köpte den och betalade kontant och mc:n lastade upp i en skåpbil vid 16-tiden.
Kl 01.00 ringer det hemma hos oss. Jag fattade inte vad det var. Jag tryckte på alla mobiler som fanns tillgängliga men det var ingen av dem som larma. Jag inser att det är telefon; trycker på alla knappar på den och i andra ändan säger en man att det är Johan från polisen. Funderar på vilka som är hemma......alla. Han vill prata med Johnny...ställa en fråga.......det är inget som har hänt. Då brister det lite hos mej. Måste man ringa 01.00 då och fråga?
Polisen pratar med Johnny och det visar sig att mannen som köpte hojjen har tagit sej ut på åktur och blivit stoppad av polisen i Borås. De ville bara kolla så hojjen inte var stulen.

We want YOU

Har varit på Flygflottiljens dag idag och det var rikgtigt trevligt.

Träffa min bror Jens som också tagit sej ut.

Kom i samspråk med en militär och det var väl klart att vi prata om min bror som är hjälte i Afghanistan. Militären frågade mej om inte jag skulle göra utlandstjänst......jag tappade hakan lite där men vad skulle jag göra då. Jag är bra på att typ sola ungefär.

Hawker nånting hette den....
Min man har kommit hem också. Bränt sig i pannan i Stockholm har han gjort men det gör inget för det gjorde jag med idag på flygflottiljens dag.

Lördag kväll

Jag käka lite och tog mej upp på kullen med hojjen. Fotade lite ut med vägen. Hälsade på pappa en sväng. Han mådde bra.


Kossa i Hällekis. Eller skiftbyte i Bregottfabriken.

De såg ut att ha det så gott.

En gammal härlig bro på vägen till Gössäter.

Det är så härligt ute nu! NJUT!!

Lördag eftermiddag

Efter jobbet idag så åkte jag till stadsparken och kollade in änderna som fått ungar. Igår såg jag en som fått 12 st små, söta. Nu kanske det låter som att jag är där varje dag men än är det inte så. Lite träning inför pensionärslivet bara....Sen var det så att jag träffa inte bara änder utan även en kompis med mamma och på sin filt hade det fått besök av en man i blåställ och gummistövlar......hm  25 grader varmt idag. Han undrade om han kände mej och jag sa nej för det var ingen bekant. Han berömde min hoj och sen i samma andetag undrade han om jag inte kunde köra hem honom till Friel; 3 mil bort. Jag sa nej du är för tjock..Han blev lite förnärmad och jag förklarade att en plastskärm går i ibak om det blir för tungt. Det är en viktväktarhoj. Mannen hade även ramlat baklänges och slagit i huvudet. Han hade nog blödit lite men det var levrat nu. Efter en stund knalla han iväg. Jag funderade på om han blivit kvar sen traktorpullingen igår....

Väl hemma möter jag en annan man som undrar om det är min moped. Näeeee det är min motorcykel. Han undrade om jag sålde den. Nej absolut inte. Kan man inte skilja på moped och mc ska man inte ha någon.

Fryslådor

Nu har jag kollat på filmen och den var långsam. Tråkig faktiskt.

Jag äter fryslådor nu när Johnny är iväg. Försöker minska på berget i frysen. En del är riktigt goa men en del är svårätna. Man vet inte alltid vad man tagit upp. Jag försöker tänka på hur mycket pengar jag sparar på att äta låda. Blir bra att ha till semestern. Jag har en låda till kvällen som ser väldigt diffus ut....kan vara soppa, avkok, slime eller sås.
Nu ska jag iväg och ha spinning snart. Instruktören var sjuk så jag hoppar in och sen blir det jobb.

Filmtajm eller inte...

Nu är jag gräsänka igen! Mannen har fart till Stockholm i 4 dagar. När Johnny inte är hemma så ställer jag tillbaka alla saker på "rätt" plats igen. Jag vill ha mer ordning än han...  eller han vill ha ordning men har inte förmågan eller så har han inte förmågan. Jag vet inte riktigt. Det är bra när man kan komplettera varann- Jag är nog eller jag vet att jag är fyrkantigare än han fastän jag är rund.

Ikväll ska jag nog se på film men det börjar bli för sent för jag somnar ju bara oavsett kvalité på filmen. Jag fick hem i lådan idag The Informant med Matt Damon. Får nog bli i helgen. Det kommer ta tre dagar vilket som.


BoktipsDen här boken har jag prescis läst ut. Lättläst och många tankar får man. Läs & begrunda.

Lite piggare idag

Skulle åkt med på mctur igår men jag stupade efter jobbet & sov till 19.30. Jag är så trött. Johnny har åkt till Stockholm nu & blir borta på ett par dagar.
Jag har dubbelkollat nu så jag har ordnat allt till Ida´s student. Kostsam historia detta. Vi har räknat lite & känner att jag vill inte räkna mer. Katten, musen 10 000......
Idag är jag ledig förutom 4 timmar på Korpen sen. Skönt att ta det lite lugnt.Den blivande studenten. Imorgon är det provsminkning inför balen.

Meningslöst våld

Mordet som skedde här i Lidköping natten till söndagen har lagt locket på det mesta. Jag är så trött på det meningslösa våldet. En 19 årig mördare & en 24-åring dog. Så fruktansvärt.Igår tog vi en trevlig tur över kullen, Årnäs & vidare till Mariestad. När vi åkte hem så började det regna & jag frös...
Träningsvärk har också infunnit sej efter coreworkshopen.
Idag hade jag spinning & 30 min solträning....

Core workshop

Har idag varit hos Ulrika Woxlin som bjudit in Katarina Woxnerud som föreläsare & instruktör i core. Mycket givande tre timmar. Katarina skriver i Må bra & har också gett ut 14 böcker. Känns allt lite i magen nu....hade ju själv corepass innan på Korpen.


Farmor

Jag har blivit farmor till en liten dansk täva på 4 år. Hon pratar konstant oförståelig danska. Jag begriper ingenting...jag gav henne min gosedjurshäst som gnäggar om man trycker på den....och Ida´s hamster bet henne lite i fingret. Men det går rätt bra ändå.....

Blandat

Jobbat idag & sen sovit. Ögonen kliar & jag känner av pollen i år. Brukar inte ha ont utav det men i år så...det går väl över.
Vi får besök från Danmark idag eller Simon får...jag ska hämta dem vid tåget ikväll. Johnny ska ev. sjunga en sång på danska ikväll som han kan. Jag tror det blir bättre att han inte sjunger.....

Regn & åter regn

Tja, vad ska man göra? Har anmält mej till coreworkshop på lördag. Det lär antagligen kännas. Ska ha mitt egna corepass innan...

En efterlängtad brorHär är brorsan i Långtbortistan. Han ska komma hem om en månad ca...

På första bilden är han till höger på mittersta bilen.

HD NisseJag får nog se upp så inte Nisse tar min hoj!!

Halloj

Har haft en ledig dag som gått åt till tvätt, firat en 20-åring, sovit lite, hojjat en tur på landet men det var väldigt blåsigt fick knipa bra om tanken idag med låren. Det blir fina benmuskler av det...

Dags att skriva...

Jag tror jag börjar lite igen. Det är faktiskt kul att blogga.

Det här är för någon vecka sen...provade att rida igen vilket jag inte gjort på 10 år. Det var riktigt roligt.

RSS 2.0