Vattenskoj & annat.....

 Jag & Ida i en batalj om herre på täppan. Det blev 1-1 mellan henne & mej. Jag provade även att tävla i att hoppa hopprep på brädan. Jag blev tvåa....jag klarade två hopp. Jag testade även vattenpolo. Jag blev ensam kvinna & konfrenciern ( skit i stavningen) presentera mej som en "guestplayer from L.A." Jag orkade spela i en timma sen var jag helt slut. Vi har haft 45 - 50 grader varmt. Hotellet hade även ett gym...inte så välskött men min älsklingsmaskin fanns där....crosstrainern....så 4 dgr blev det träning.

Mer bilder från Portoturkien.....

 David i Medelhavet Det turkiska vattnet fick man inte dricka..........

Hemma igen!

 Vi startade resan med ett hamam, turkiskt bad. Först bastu, ångbastu,kroppspeeling. skummassage, ansiktsmask & avslutade med helkroppsmassage. Ida 

Packning m.m

Kom på igår kl 13 att Lilleman börjar skolan idag 8.30! Rusade upp ur tvättstugan & jagade upp honom. Det gick bra i morse....vi var som zoombis både han & jag.
Nu packar vi inför Turkiet...vi åker ikväll vid 20.00.
Jag ska bara ha ett spinningpass kl 14 idag men jag hinner vi ska åka vid 17.00 till flygplatsen. Igår hade jag två pass & det känns som rumpmuskel är för kort idag.....hade vart bättre & fått den uppstramningen i ansiktet.....

Läste i lokala blaskan idag att XBL kistorna ökar...fattade inget var tvungen att läsa annonsen. XBL Extra Breda Långa Kistor! När vi dör så får vi inte längre plats i kistorna. Förr beställde de någon enstaka XBL. Nu är det 25 - 30 i månanden. Tål att tänka på.
 Vy från Amerikanska militärkyrkogården på Omaha beach, France


Mer H-DCS

 Här är insläppet...ganska lugnt just då Johnny & Johnny äter frukost. Drillflickor & paradorkester gick genom hela träffområdet. Annika & Johnny förbereder med reklam från Optimera. De skänkte stödplattor...Kortegen gick ut till Läckö slott & cyklarna ställdes upp framför för fotografering. Annika & Magnus Gabriel gosar lite..... Ett av de fyra bröllop som var i lördags. Alla i kortegen åkte inte in men det blev ganska många. Fredag & lördag var det fullt ös i parken med coverband. Söndag morgon var det dax att packa ihop efter en rolig helg. Här är det Ulf & Johnny som packar. ( 7 grader var det på natten i tältet)

Insläppet

 Jag jobbade i insläppet på fredagen & detta var ett ekipage av 2500 som vi släppte in.

H-DCS Träff i Lidköping

 Fått upp tält & hämtat arbetsskjortor plus crewbricka.

Min pärla.....


Hjulafton

Nu har vi varit på hjulafton, kört kortege och tittat på bilar och motorcyklar. Denna hade nog sett sina bästa dagar.... Den här skulle jag vilja ha....

Lite av varje...

Haft två spinningpass nu. Allt gick bra & kunderna nöjda. Första passet kom det en....det var 30 grader varmt ute så det var förståeligt. Idag kom 4....Man måste ju profilera sig. Har kört ett ABBA pass idag. Det svänger gott.


Vi har vart på vernissage idag på Vänermuseet. En mc utställning. Helt ok. Det har börjat ramla in folk till HDCS träffen här i stan. Vi har varit där ikväll och kikat. Vi skall ut till Läckö slott imorgon och reka inför den stora kortegen dit på lördag. Alla cyklar skall ställas upp inför ett foto och det kan bli lite jobb med det. Jag och sambon skall jobba på fredag med träffen och ett litet nattpass har vi fått oxå.

Dagens middagstips

Koka upp 6 portioner ris & under tiden gör man en god köttfärssås med lök i & favoritkryddor, inte för rinnig.
Smörj en ugnsfast form.
Lägg riset i botten, häll över köttfärssåsen. Skär en squash i skivor & lägg överst & toppa med riven ost. In i ugnen på 200 grader & ta ut när osten fått gyllenbrun färg.


 Squash kan man få av vänligt sinnad syster. Tack!


Semester!!

Nu har jag haft semester i 2 dagar. Jag har ägnat dem åt att sova ut. Tja vi har vart på kaffekalas oxå.....grejat med min motorcykel inför hjulafton på torsdag. Då är det stor kortege bl.a Nu är det fina backspeglarna på och väskorna är av och bågarna till väskorna med. Har tvättat cykeln idag....kanske skall putsa lite i veckan. Så här så cykeln ut när jag köpte den. Jag får ta med mej kameran till garaget tror jag. För han är sänkt både bak och fram oxå. Det är en helt annan hoj nu.
 Har oxå tänkt på alla platser vi var på i första semesterperioden. Det blir så mycket minnen och upplevelser!

Pip-Larsson....wanted dead or alive....

Idas katt är den mest hatade katten i Lidköping.....han är nu transporterad över gränsen.....kommungränsen. Han fick flytta till Götene. Maken till katt att skrika.....han har kissat i Johnnys säng två gånger...sista gången....en kvart innan fångtransporten gick.
Idag har vi pizzat med syster o familj och varit och tittat på deras fina uterum. Träffat brorsan med fru lite kort. Han lukta aborre.....han hade vart å fiskat.

En bra dag!

 Denne lille killen har jag gjort glad idag. Vi träffade honom på en camping i Frankrike & han ville bli fotad med sambons cykel. Idag har jag postat kortet & ett väldigt kort brev på franska till honom. Mattieu Lupez heter han.
Idag har jag fått en härlig ryggmassage hos Ulla - Britt. Jag har fått ont i nacken ...antagligen visdomständerna som växer ut i nacken...
Har kört ett annat spinningpass idag...bara 70-talshits. Det funkade bra det med.
Jag har också bokat upp mej med körskolläraren imorgon för här om dagen klarade jag svåra banan 10 ggr!! Han tittade väldigt skeptiskt på mej idag när jag boka tid. Han såg ut som att han hade trott att jag inte skulle komma tillbaka. När jag berättade att jag klarade banan nu så tittade han bara på mej. "Det är svårt vet du"...."Det är inte lätt att ta mc kort"  Jaja... 

Auktionsfynd??

 Var på auktion i helgen & tyckte jag fynda fin halvliterskaraff att ha vatten i.......15 kr......kommer hem & visar fyndet för sambon som säger att på Lidl säljer de prescis likadana men med vinäger i........

Blandat

En lång helg med mycket jobb och mycket roligt. Vi har vart på sommarfest hos mamma och Kjell. Styltor och luftgevär....vart väl så där på bägge grenarna. Idas katt har kommit.....blandade känslor inför den. ( Hur ska du göra nu då, Ida när vi skall till Turkiet???) Syrrans son har också kommit......datalan igen....jag har godkänt...så inga blandade känslor.
Jag har varit vid Gräfsnäs slottsruin och även ett besök på Antens museumsjärnväg.
Simon säger att jag är en surkärring för jag äter bara kattmat och brocoli....Han menar att jag skulle bli gladare om jag åt socker. Vet inte riktigt men jag fick ingen choklad förrän vid 7 års ålder så jag har inget sötbehov liksom. Jag  har ätit tonfisk i tre dagar...mjau

Ännu en härlig dag!

Vi tog med våra trevliga vänner & deras barn på sjön igår. Kajsa, Amelia & Henrik.

RSS 2.0