Bowling & en frisörkarriärEfter den fruktansvärda kampen i bowling (allt jag kunde om livebowling har bara försvunnit sen vi börja spela Wii så mycket) klippte jag Simon. Först gjorde jag tuppkam......det ville han inte ha.........sen blev det som på bilden..................det ville han inte ha......................nu är han kal.

Tja då va´det ledigt igen

Har varit i Göteborg på föreläsning om våld mot kvinnor m.m. Hann även in på scock och kolla in Doc Marten kängor. Oj oj vilka fina jag hittade men som jag inte köpte. Jag är för snål eller ekonomisk........
Tre helt fantastiska föreläsare har jag lyssnat på. Tänkvärda saker som man kanske inte tänker på t ex om en ung kvinna eller medelålders kommer in på akuten med bruten arm och full i blåmärken så är man snabbare med att fota och dokumentera men kommer det in en gammal dam på 82 med samma skador så har hon antagligen bara ramlat eftersom hon är så gammal och skör.

Har kört ett spinningpass vid 17 idag och jag hade tema på 70-tal. Sara (lite över 20) Hon sa det var ett bra pass fastän hon inte var född då musken var populär...............
Imorgon ska vi bowla live. Jag har bokat bana och vem vet våra färdigheter i Wii kanske hjälper.


Lidköpings senaste konstverk

 Tja vad tycker man om det? Känns lite felplacerat.

Lite julstämning

 Hittade tjocka fina ljus på Hemcompaniet.

Familjen Sladd

 Tja......så här blev det.

Bredband

Nu har jag klarat av helgens jobb.  Varit på spinning igen.........Jag har inte så långt kvar till Treriksröset nu.

Idag hade vi inget bredband! Ve & fasa! Posten påminde mej imorse kl 08.00 att jag hade två paket att hämta & det var väl då ungefär jag kom på varför vi inte hade bredband. Allt läggs om i huset nu & jag har gjort lite aktiva val men dom pratar så fort på Telia så hälften försvann.
Iväg & hämta paket och hem och engagera de tre barnen. Samarbetsövning tänkte jag.......
Alla vill ju ha bredband och vet ni vad? De klarade det galant! Men vi har ingen telefon. Det tar vi imorn. Dagens blomma till barnen!

Jag fryser......

Det är attans kallt nu. Har sett en jätteskön, snygg, pälsig fleece tröja på Stadium. Den ska jag ha! 500 pix kostar den men va´ tusan det tror jag den är värd.

Hade flera nya på spinningpasset idag som även gick med och körde core efter passet. Man vet ju inte nu när det är spinning tävling.

Snö

En bra dag med varmvattensbassäng och massage. Lite styrketräning.  Idag har det snöat och varit snorhalt. Fick lite sladd med firmabilen men det är ju antiislide och ABS bromsar så det gick bra.

Nya höftleder till jul?

Ännu en dag med mera spinning. Nya höftleder står på önskelistan till jul. Jag har sovit middag till filmen katten Gustaf. Sambon ville inte så någon djup film!
Ida 17 år hävdar med bestämdhet att hon kan sköta sina CSN pengar själv nu så jag har satt in resterande 600 kr som hon hade på min bank. Må gudarna vara med henne.

Jag skall sätta ihop ett bollpass ikväll (inte röda & blå bollar) utan pilatesboll. Ska sikta in mej på mage & rygg träning.

Lite smått & gott


Idag har jag varit hela dagen på De la Gardie och träffat 9:or som skall söka till gymnasiet. Jag är kommunambassadör för vård & omsorg och representerar funktionshinder. Det har varit en rolig dag och man kommer ihåg själv vad svårt det var att välja. Det bjöds på mycket godis.
Hotell och resturang bjöd på go´mat och dricka. En stark soppa från Thailand bl.a.
Hade ett spinningpass idag också.
Minsta sonen har jag klippt idag. Vi skulle ha gjort det på höstlovet men det tog tre veckor till. Varit inne hos Ida på estetprogrammet. (hennes kompis gjorde spermier i lera) Hm. Åt även middag med Ida och hennes kompisar.
Simon håller på att vända tillbaka dygnet efter Stockholmsresan. De festar ju lite längre där uppe.

Attack 1 mot muffinsmagen

Spin/box idag. Sambon kör det passet och han är hård. Jag var riktigt svettig. Nu blir det ett bad i vårt nya fina badrum.


Hemma från Stockholm

Det började redan i Laxå......alltså påbyggnaden på muffinsmagen. (magen hänger över byxkanten) In på Burger King för att fortsätta på Nacka Forum på lördag med mer så´n mat. På kvällen hittade vi en turkisk resturante på söder- Aya Sofya på Skånegatan.  Där firade vi att Johnny är friskförklarad.Mycket gott! De får 5 Tsatziki av mej (av 5 möjliga). Vi fortsatte med en pizzeria i Sumpan på söndagen, där vi hämta Simon. Fortsatte i bilen med skumtomtar och mums-mums. Åh nästa vecka blir det sallad och bönor och barkbröd. Men gott va´det. Jossan, Dennis´dotter. David, min son. Jag själv i nå´n konstig Holy Maria bild mellan två ljus och muffinsmagen är under bordet.


Årets bästa nyhet!

 Idag har Johnny blivit friskförklarad från cancern! Det är en riktigt bra nyhet som vi ska fira nu när vi åker till Stockholm. Bilden är från Halmstad när vi var på väg till Skottland. Han åkte ifrån allihop så vi fick vänta på de andra i 3 timmar.

Sänk vilopulsen

Avsätter du inte tid för träning så får du avsätta tid för sjukdom....så sa någon klok en. Ett citat jag läste men glömt namnet på han som sa det.
Sänker du vilopulsen med 5 slag så spar du hjärtat 2 638000 slag/år.
Denna vecka har det vart mycket träning. Jag har haft invandrargrupperna i cirkelpass. Plus mycket spinning för att ta mej Sverige runt. 
Jag har hoppat mycket hopprep och benhinnorna brännor som eld. Tigerbalsam brukar hjälpa och is. Man luktar så gott bara.........Evy Palm sa till mej att duscha med kallt vatten på benen. Men det är inte så skönt.

Handväskor

En kvinna köper 111 handväskor under sin livstid. Hon har 20 som hon inte använder och 3 som hon växlar emellan. Det här kan ju inte vara sant! Jag tänker på alla bok klubbar jag har gått med i..........för att få en snygg väska. Jag läste detta idag i M magasin tror jag det var.

Stockholm

I tävlingen Sverigepasset har jag nu kommit till Gävle......men all  denna spinning börjar att kännas av i lår och höfter. Starten gick från Ystad så en bit har jag kommit.
I helgen åker vi till Stockholm och hälsar på Johnnys bror. Min store son och lille son ska med också. Den store skall ut och träffa wow kompisar. World of Warcraft för de oinvigda. Vi andra tänkte terrorisera Dennis med Wii. Jag har fusktränat nu och fick sluta för jag håller på att hamna under pro nivå. Där hamnar man när man spelar illa. Då blir man av med stjärnorna på klotet.....

Utflyktstips

Idag har jag vart på Sjöfartsmuseét i Göteborg. Verkligen sevärt. Mycket modellbåtar och galjonsfigurer. Kort från förr och en massa annat spännande. Mycket roligt för mindre barn - inte så stora som jag. Ett litet café med våfflor fanns det också. 40 kr i inträde på museét.

Musiktips

Jag rekommenderar att ni lyssnar på Gabriella Cilmi - Sweet about me. Wow vilken låt. Jag har lyssnat massa gånger nu - det är en baksida jag har. Jag spelar sönder låtarna så alla i familjen kräks på mej.

Kort från helgen

 Henrik, Kajsa, Göran & Anette stirrblegandes på tv:en.
 Gunilla med en fin prilla...Johnny, Roffe & Henrik

Tack Felix & Lithells!

 Det bästa jag förmådde åt barnen igår.

Sanna Wii mästare

 Johnny in action Jag själv utan action......

Sverigepasset

Just nu är det spinning tävling på Korpen. Tanken är att man spinner sig runt Sverige. Max 4 pass i veckan. Startfältet ligger på ca 35 personer. Vi starta i Ystad och några är riktigt flitiga.
Annars bara lugnt idag med. Massagefåtölj och oriktig sol. Wii bowling......

Slappardag

Träningsvärken börjar lägga sig. Har köpt en ny kontorsstol till Simon. Den han hade såg ut som råttorna byggt bo i den. Hitta en på Jysk för 250.....halva priset. Tagit det lugnt idag. Sovit middag. Vaknade av magvärk 04.45 Trodde jag hade en magus sjukus på G men det bara försvann.

Värk

Snacka om att ha ont i armarna idag. Jag har träningsvärk så det heter duga. Kan knappt borsta håret. Förhävde nog mej lite igår på Korpen Challenge.

Jag bättrade på armsmärtan igår kväll oxå för vi utmana våra vänner på Wii efter maten. Henrik hade närkontakt med tv:en flera ggr och Gunilla höll på att få ansiktet om möblerat av kontrollen. För övrigt en jättelyckad kväll med mycket skratt.

Jag vann!!

Jag vann damklassen. Tilläggas kan att vi var två men vi kämpa väl. Jag vann med två poäng över Sara ( 23 år) Jag vann vitaminer för 189 spänn. Jag är jättenöjd. Jag gjorde 84 repetitioner. Jag vann till och med över min man. Han kom fyra i herrklassen. Vinnaren där hade 90 poäng. Yeeah!

Tävling....

..................å jag är slut innan den har börjat. Kl 14.00 idag är det dags. Fyra olika övningar. En poäng för varje repetition. Bänkpress, bicepscurl, chins och dips. Jag återkommer med ev resultat. Har väl inga stora chanser idag. Jag är ju bara tre äpplen hög.

RSS 2.0