Mejl

I måndags på jobbet så öppnade jag min mejl och har 58 olästa mejl. Ja det kan ju tyckas trevligt men det var bara 5 som var av den arten: trevliga alltså. Resten var porrmejl. Jag rodnar bara när jag läser ärendet på mejlet. Raderar allt. Tisdag - ska logga in på mejl och upptäcker att mejlikonen är borta - jag kan inte ens logga in. Jag tänkte att nu har de plockat bort mej och jag har blivit avstängd.
Pratade med våra experter och problemet är inte löst än. Vi ska fortsätta idag när jag börjar jobba.

Ledigt idag!

Vi har sovit länge & tittat på Go´morron tv. Vi har bowlat en hård match. Johnny har rensat alla käglor. Detta är jag...jag tror Johnny´s irritation har
börjat....

.. Här har vi kört 5 serier och jag ligger under med en poäng bara för att jag inte kastade klotet som jag brukade......
 Vi slutade här - No coments!

GarderobrensningSom du ser här Nettan så har jag slängt en helt underbar tröja i mjuk bomull med 3/4 ärm. Tidlös randning, klassisk skärning, houte couture......ca 12 år gammal. Och nu kan jag inte ta upp den för det är snus och kaffesump på den!

Ideér

Jag hade en idé om att vårfåglarna skulle komma & äta hos mej på min franska balkong men...
Jag fick en annan idé när jag läste texten på denna duschkräm. Titta där det står nyhet......jag tänkte när kassan är skral kan man ju ta duschkrämen till frukost eller??


Teoriprov...igen

Den 2 april tar jag nya tag med mitt mc kort. Nu är  det bokat teoriprov. Det är så tråkigt att behöva göra om det. Det går ut i mars och uppkörningarna börjar i april. Väldigt april, april tycker jag.

Faster Mia

Det börjat änna bli tjatit nu. Brorsan Emil med fru har ju nedkommit med en välskapt Nils och igår nedkom Jens med fru en Liten Amanda. En liten tös på 47 cm. Hon får gå med i min klubb. Tre äpplen hög klubben. Jag var dock 49 cm när jag föddes och har avancerat ytterligare 1.08 cm till. Jag tror maten var mindre näringsrik 1965 .....alla mina syskon..... alla fem är längre än mej eller så beror det på att jag fick inte smaka ckoklad förrän jag var 7 år.... jag upprepar 7 år. Alla får barn nu. På jobbet ska jobbarkompisen har tvillingar. Hans sambo satte de igång kl 15 igår och jag har inte hört än om det blitt nå´t. Till och med grannfrun ska ha barn och jag tror hon är i min ålder. Det är definitivt inte pannkakor. Hörru´syrran...det är dax för en donation till mej nu.

20-årskalas

 Ida 20 år igår....det firade vi idag. Johnny med sina plastic sisters. Från vä till hö....Liza, Johnny, Ros-Marie och Ulla- Britt.
 Vi åt en god...alldeles för god smörgåstårta från Hjertberg.

Sälja bil?

David åker slalom i Hovfjället. Fick ett sms idag.....han hade ont i varenda muskel och de skulle åka idag med! Jag är avundsjuk på honom. Jag är så sugen på att åka.

Tvättat bilen hellre än bra idag= högtryck bara. Denna månad har jag betalat färdigt på min tyska bil. Jag tror jag ska sälja den. Vi har två bilar och bor i sta´n. Jag tror jag ska köpa mej en cykel istället. Simon och Ida har mina cyklar....
Ida har min allra första cykel.....inte trehjulingen men den jag köpte för min första riktiga löning när jag var 18. Simon har min Kronan cykel som jag köpte för alla pengar jag fick när jag fyllde 35.

Är någon intresserad av en Opel Corsa -01, en ägare, 13500 mil så säg till. Alla slitdelar är bytta. Metallic, blå. Jag kan lägga in en bild när jag putsat upp pärlan lite.

Imorgon ska jag ha styrketräning med tjejer, 15 år och uppåt på Korpen. Vi ska gå igenom hur man tränar rätt m.m. Visa maskiner och vara behjälplig. Ska bli skoj.

Idag säger vi Grattis till Johnny´s Ida som blir 20! Imorgon har vi lite kalas hos oss. Jag har gått och samlat in lite änglatofflor och råttor idag........

Mina nya glasögon

 Mina ny inköpta kändis glasögon. Nästan som brorsans som var från Marseille. Tja var hittade jag dom?? Tradera så klart! 30 kr från USA......

Mer auktion

Men idag ropade vi inte in något. Fanns en väldigt fin ljuskrona med Böhmisk kristall. Den gick för 1900 och sen kommer momsen på.......Han ropade ut en matta som var värd 80 000! Inga bud. En så´n måste man ju minst kunna flyga med....

Tränat har jag gjort hela helgen. Har varit vikarie på Korpen. Sjukdom & kurs har gjort att de var bortfall på instruktörer. Vi har fikat hos Nettan & jag tror jag får köpa med mig lite lördagsgodis till Maja nästa gång jag kommer....
Vi har varit hos Johnnys plastsyster & fikat också. Nu ska vi få ordning på tv:en. Vi har fått fiberoptik här i huset men inte ställt in alla kanaler än. Vi hinner knappt titta på tv:en men barnen klagar på att vi inte gör iordning.

Auktion

 Två fina fynd på auktion gjorde vi! Tavlan för 400 kr och lampan 300kr. När vi kom hem så upptäckte vi att den andra tavlan som Johnny ropade in för 2 månader sen är samma konstnär som den som han ropade in idag.

Hopp om livet

Idag finns det hopp om livet. Fåglarna sjöng och solen sken. Skattemärket till hojen har kommit! Pengar kvar på kontot och fyra semlor i kylen. Har jobbat i helgen och jag blir lite trött. Jobbade dagtid idag prescis som sambon. Jag skrapade hans rutor på bilen idag för att han inte ska köra ihjäl sig. Han är inte vaken när han åker. Han vinglar över hela vägen så jag tänkte att det är bra om rutorna är rena. Ändå fick han polisen hack i häl efter sig idag. Han är som en dator ungefär...7 på morgon då är bildskärmen på men inte hårddisken.

RSS 2.0