SOLSkönt att det slutat regna.....solen har gassat så fint idag och 12 grader. Kan man ju inte ställa ner hojjen....Rena våren....Jag och Ida ska titta på balklänning nästa vecka. Det är ju student nästa år. Idag har vi varit på Mary Kay visning. Det blev dyrt. Jag satt ner och tog emot notan.

Hojjat runt lite idag. Det är så många som pratar med mig nu när inga andra är ute och åker....de frågar om jag inte fryser osv.

Halloj!

En liten tur i regnet idag med hojen....inte kallt. Jag får nog ställa ner den snart eller åtminstone tvätta den. Den är riktigt skitig nu.
David är hemma och är förkyld och Ida jobbar på med alla sina läxor och prov. Det är mycket nu för Gulletussen....sista året i gymnasiet. Simon han skriver CV och hoppas på ett jobb snart.

Tänder

Nu har jag varit i Skövde på käkkirurgen på undersökning för nu ska de ut; visdomständerna. En växer rakt ut i kinden och ja det känns och den andra krånglar. Det är väl inga problem kan man tänka men jo....jag har en kräkreflex som heter duga. Tandläkaren har kommit fram till rikligt med lugnande så nu måste min man ta hand om mej efter op. Typ 24 timmar efter.......mannnen stönar. I nöd och lust var det? Eller?

Hela veckan lång

Det har varit mycket att göra denna veckan ....hinner inte riktigt med att blogga. Vi har tagit vaccin mot svin influensan och Johnny kände inget. Jag blev dålig på kvällen men var bra dagen efter. Lite ont i armen....boxades med David i fredags och det kändes.

Åkt lite mc; torsdag och fredag. Ok då...lite kallt var det men samtidigt roligt. Jag var rätt ensam som mc åkare. Många höjda ögonbryn fick jag.


Måndag

En lång arbetsdag är äntligen slut. Har lagat en god chicken tikka gryta. Mannen har sovit hela kvällen pga mediciner som är tröttande. I morgon blir det allergitest för honom. Fryser gör jag också....

Nu är jag tillbaks!Nu har vi kommit hem från Stockholm. Vi har varit på 50 årskalas & det var bra tills Johnny fick en kraftig allergi chock. Det blev mycket mediciner & ambulans i 150 km/ timman och blåljus o sirener. Vi hamna på Södersjukhuset och de fick ordning på honom. Jag trodde ett tag att "nu blir jag änka".
Så nu har vi firat Fars dag. Ida har varit här med sin fina Knox.

RSS 2.0