Semester

Nu är det semester och vi packar. Imorgon åker vi till Gotland på varsin hoj. Jag kan ha hur många skor jag vill och hur mycket smink jag vill. Jag har två egna packväskor som jag kan fylla med lulllull och skit.
Igår hade jag en pion från mor och ett paket finska makaroner i väskorna.....

Simon har börjat sitt sommarjobb och det går bra. Ida har börjat sitt med. Hon startade med spöregn på AC/DC konserten. Hon lämnar ut lappar ( med förhoppningsvis inte sitt telenummer) för dem som vill beställa T- shirts, flygfoto mm.
Tja, o David han lanar mest på nätterna o sover på dagen.....han har blivit en sork.

TattooEfter nattens markkänning så tatuerade sig Johnny...........Jag trodde han skulle skriva mitt namn.......Detta kan vara ett självporträtt av blivande frun......jag vet inte riktigt men.....

Johnny är helnöjd iallafall. 4 timmars pina för vanliga dödliga men bara njutning för honom.

Kalla fötter?

Min blivande man har börjat bete sig underligt sen vi bestämt datum för mitt identitetsbyte. Han tar någon öl mer.......inatt tror jag att jag bevittnade ett självmordsförsök från hans sida. Han ramlade ur sängen och när han vaknade vid golvkänningen fick jag arga getögat! Han trodde jag sparkat ut honom ur sängen!

YES!Simon har flyttat till sin nya 1:a......

Martorpsfallet

Lite fall idag men det var vackert ändå. Man kan ju samla ny kraft i naturen och jag behöver det. Jag har 4 dgr kvar att jobba sen är det semester och vi startar med att åka till Gotland på lördag. Vi mellanlandar hos Johnny´s pappa i Västervik o tar färjan dagen efter till Visby. Lilleman har vi lämnat på läger.......

Ja då var det midsommar igen...Örthagsparken och inget regn....

TapetTitta vilken grandios tapet man kan hitta bakom en trasig diskmaskin.......ja, mannen tycker det är bra att kolla felet idag för då kan man lämna in på måndag. Den har varit trasig i 2 v.....

VänermuseétVi hittade ett stort schackspel på Vänermuseét. En jättefin utställning. David vann denna matchen....

45:e gången

Idag har jag lämnat blod för 45:e gången!  Fem gånger till sen är det goldmember & fritt blod tills jag dör....

Igår var jag och tränade hos tandläkaren igen. Jag ska ju dra ut två visdomständer och det krävdes undersökning innan. Jag har redan röngat de här tänderna i april men nähä Kurtan skulle röngta igen med STORA plåtar. Går inte sa jag....joho då sa Kurtan. Jag frågade om han glömt hur det är??
Jag har en kräkreflex som heter duga men ok då tänkte jag. Han startade med "Du behöver inte vara rädd". Jag är inte rädd.....Kan tandläkarna varit på kurs?
Han jobbade bra och jag kräktes. Det fanns ett alternativ till.....andas genom näsan.OK jag gör så för Kurtan säger att man kan ha vad som helst i munnen bara man andas igenom näsan.......typisk manskommentar.
Det gick inte heller.
Nästa alternativ var att jag sköljde munnen med bedövningsdricka....jag gjorde det. Gick inte heller. Så nu har jag remiss till specialisttandvården för att få en röngten på utsidan istället. Det var så vi fick göra sist.

Kurt tyckte att det var lika bra att söva ner mej......denna träning kostade mej 1200 kr.

Ida´s tatueringPå sin 18-årsdag hade Ida tid för tatuering. Jag tror det står mamma till höger & plastpappa till vänster.

1 Kinderägg....3 överraskningar i ett= Födelsedag för 3Ida & Simon .....helt sams.Mor i Skrulta skär tårta.David & Maja stutsar matta.PresentbordetCarl, 14 år & Carro 24 år & Ida 18 år har vi firat idag. Jag & Carro hade en fin stund där vi pratade tyska så jag fick fräscha upp lite....


Cindy & BiancaFörst lade vi i Cindy. Kjell rattadeden trimmade traktorn.Johnny & Bengt har full koll eller vad det: kolla fyllona.......Cindy var tät i år. Bengt hade ju vattnat i två veckor...kanske i hopp om större båt.Sen kom Bianca....Brorsor med fruar har investerat i denna Storebror.Brorsan boll grejar. Puttifrånkorvar fram & tampar....


Flaggan i topp.Sen sjönk hon...vi fick vända på henne och sätta in extra resurser. Nu tre timmar senare så flyter hon iallafall.

6:an och bal
David har gått ur 6:an och var fanbärare. Han bar in fanan i kyrkan och jag blev lite rårörd. Han hade nämligen talat om mycket tydligt att han inte skulle hålla fanan.Vi var också och tittade på Ida som hade bal ikväll. Vi hängde på henne en regnkappa också. Att det inte kan hålla upp när det är skolavslutning.

StudentNyutsprungen IdaParaden till stadsträdgårdenIda glider ivär i desoton eller risotton.......jag vet inte.
......och Johnny bev påkörd....en kvinna som gjorde ett hastigt filbyte. Det var väl de som hände idag ungefär.

HelgenMina sommarfavoriter, dessa kommer från Blekinge och var jättestora.Nationaldagen med pompa & ståt. Även drillflickorna var med och jag fick lite flashbacks till min tid som drillflicka. VM i plöjning Bjertorp,1975 tror jag och även en och annan ostmässa och 1:a maj.Ett styck gullefjun som var med på nationaldagen.

Uppkörning

Idag har jag kört upp på mc men det blev inget körkort idag heller. En mycket sympatisk, pedagogisk uppkörningslärare förresten till skillnad från förra gången. Jag var jättenervös och psykiskt trött idag men jag gjorde mitt bästa. Kanske inte helt bra att köra upp så nära utskrivningen från sjukhuset men det känns faktiskt bra ändå. Jag ska ringa och boka ny tid. Jag hade lite som jag skulle slipa på tills nästa gången annars tyckte han att cykeln var alldeles perfekt till mej.

Lite bilder från karnevalen....Charlotte & Ida, karnevalsfärdiga. Ett tillägg bara, den här färgen orsakade megastopp i toa & under badkar. Jag stod i vatten till anklarna idag.Simon fotade lite åt mej från karnevalen. Detta är nog början.
Kan vara slutet på karnevalen...

A diffrent day

Jag nu har jag fått skörda mitt sätt att leva.......jag fick kraftiga kramper i bröstet igår. De höll på i över två timmar. Jag fattade inte först vad det kunde vara. Jag hade kört mc dagen innan och det hade blåst en del. Tänkte att det var det som kändes men stretch hjälpte inte. Jag kollade även bygelbh:n men näe....

Jag hade tid på vårdcentralen kl 11 igår för en helt annan sak, då hade det krampat i 1 ½ timma så jag fick be doktorn kolla på detta istället. Sen blev det bråttom och nitro och ambulans igen...

Jag blev inlagd på  lasarettet och var hjärtövervakad i 24 timmar och blodprov var 6:e timma. Idag fick jag cykla tills jag fick mjölksyra och jag kan skatta mej lycklig för jag klarade alla tester och alla prover var bra. Det var inte hjärtattack men en tankeställare.

STRESS heter det....

Jag har legat i sjukhussängen och funderat. En del saker kan jag förändra, en del inte. Det finns människor som gör saker som påverkar mej negativt och hela denna våren har rent ut sagt varit för jävlig. Vi har varit utsatta för stor press både jag och Johnny och han fick högt blodtryck plus medicin så vi får sätta oss ner och se vad vi kan göra.

Nu ska jag googla på färjan till Gotland.....en del för att må bättre....semester.

RSS 2.0