Körlektion 1

Idag har haft sin första körlektion med mej.....eller ja...vi har kört bil ihop men det har ju gått så där. Idag startade vi med symaskin istället....det är ju gas på den med. Full sula.....plattan i bott. Lektion 1 - Gasen.
Det blev förresten ett stort kuddfodral efter denna lektion :)

En skön eftermiddagEn skön stund i skogen. Jag hittade massor med kantareller och passade på att ladda batterierna. Härliga två timmar.


Studier

Nu har jag läst mina böcker men först var jag ju tvungen att jobba, dammsuga, färga håret, äta upp Ida´s choklad,facebokka,dricka vin, se på tv........

Sommarvärme

Hur kommer det sig att det är så svårt att läsa de böcker jag ska läsa...alltså skolböcker? Varför gör jag bara massa annat? Tex plockar ut mc:n istället och ut och åker i den 20 gradiga värmen istället. Tittar på något program på tv:n....

Fast jag tänker väldigt mycket...på vad jag har läst och nu håller det på och omformulerar sig i huvudet för att sen hamna
på ett papper som jag kan lämna in.

Jag har ju så gott om tid för att läsa nu när Johnny är i Turkiet.


Fortfarande mycket svamp

Idag hittade jag mycket svamp i skogen. Riktigt stora fina. Skjuts in i frysen med dem.

Jag och Ida har dragit med David på shopping tur för att köpa jeans. Det var lätt....han köpte första paret han provade....Han fick presentkort när han fyllde år så han gjorde slut på ett par idag.
Jag borde läsa mina studieböcker men jag orkar inte tog ett bad istället och sen var det nå´t bra på tv och nu börjar det bli för sent.,,,en students ursäkter eller.

En vrå i Dimitris taverna. Här åt vi många gånger.

Queen

Ja nu har jag varit på mycket bra konsert, Killer queen men lite ojämn men jag kom fram till att om han inte satt in löständer så hade han sjunigit bättre. 3 + får den konserten i betyg av mej. Visserligen läspa Freddy Mercury också lite men......
Sen gick jag och Gunilla till Stadt och där vare sten dött så det blev 1- där.

Sprutdag

Ingen rolig dag idag. Har varit & tagit en så´n där go´& lång spruta igen med bedövning & cortison fär att hålla den kroniska nervskadan i schack. Nu har jag fått väldigt många sådana så min läkare börjar misstänka att mina binjurar inte funkar som de ska. För jag är rätt trött. Så nästa gång så kan det bli test av dem för att se om de gör sitt jobb.

Remissen till smärtkliniken i Skövde har fått en lång period på sig.....typ ett halvår...idag visade sig att överchefshövding läkaren i Skövde säger att jag är utanför deras upptagningsområde......hm...kan han tro att jag är från Linköping kanske?
Så det är en lång väntan och under tiden får jag en spruta i månaden som inte på sikt är bra för mina binjurar.....jag börjar bli trött på det här.
Man är rätt liten när man bara blir bollad hit & dit.
En passande min idag!

Tillbaka till verkligheten

Ja, nog märkte jag att semestern var över......12 timmars arbetsdag idag! Trött är jag med...måste ju titta på valvakan igår och resultatet blev ju inte bra.
Nu har Johnny åkt till Turkiet en vecka så nu är jag gräsänka. Jag ska på Killer Queen på onsdag med fantastiska Gunilla och jag ska ha guldbrallor på mej tror jag.
Det är mycket jobb i veckan och diverse pass på Korpen...lite skola på onsdag.....så jag har väl att göra om inte annat så har jag tre stora barn som kan roa mej men jag tycker det är tråkigt att han inte är hemma.


Vy från Gramvousa rätt ut mot Balos bay. Jag tror jag vill åka mer till Kreta och se lite till.


Svamp igen


Två härliga timmar i skogen och massor av svamp och massor av sol.

Tvättar semestertvätten och har varit och röstat också.

4 x kalas


David & Simon

Nils & Mamma

Oskar & Emil & Kjell fördjupade i Afghanistanboken som Oskar hade med sig.

och slutligen Nils igen.
Vi firade David, Erik, Begnt och Kjell.

Kreta


Fantastiska solnedgångar....

Inte fullt så fantastisk el....det surrade i alla elledningar vi gick förbi.

Vindruvor över allt & oliver.

Jag blev ett riktigt badmonster. Inte under 25 grader i vattnet. Stora vågor & garanterat nässkölj & bihålor varje dag.


Ett annat monster som kom till oss i lägenheten....

Utsikt åt ena hållen från balkongen.

Mer monster....ölmonstret.....går så bra att sitta i Balos bay och softa. Hit åkte även Prins Charles & Lady Di på sin bröllopsresa.

Här är vi på en annan ö - Gramvousa. Längst upp - 137 m över havet så ligger en venitiansk fästning som byggdes ca 1530 talet.


Här vår båt som tog oss till Balos bay & Gramvousa.

En glad överraskning


 Ibland är det roligt.....jag fick en finsk tidning idag. Vände och vred på den och insåg att den var personligt adresserad till mej. Jag kan inte så mycket finska...klarar mej på Finlandsbåten typ. Allt är glömt. Har aldrig pratat mer än oflytande finska. Mamma är finsk så jag funderar om någon rotat djupt i något arkiv och tänkt att jag kanske är tvåspråkig. Vad vet jag... men kul var det för nu måste jag ju läsa lite finska och se om jag kan.

Taggad Ida
Ida´s senaste tatuering. Jag var och kika lite mellan jobben.

HästarJa hästar tycker jag om. Jag kan bli lite så där när jag är i stallet skall jag sälja hojjen och gå på 1hk istället. Men jag gillar ju hojjen så mycket också.

Innan resan...

.....är det mycket som ska fixas. Jag ska bli klar med med inlämningsuppgift på skolan bl.a. men det blir att helt plötsligt går det såååå lätt att städa och göra annat.
Jobba och träna där emellan. Jag är faktiskt ledig dagen innan vi åker så jag tänkte packa då efter vi firat David som blir 14 år.
Alla presenter till de stora kalaset är fixade. Dagen efter vi kommer hem ska vi fira 4 st som fyller i September.
Nu är det bara maten som vi ska ha med som jag behöver få reda på. Det är lätt fixat när vi kommer hem.Sen måste jag se till svampen innan jag åker också......och nu får jag väl sätta mej och jobba på uppgiften....

StudentenIdag har Johnny tagit studenten! Omvårdnadsprogrammet är nu klart. Jag började plugga idag. Vi varvar om varann. Grattis Johnny!

RSS 2.0