Hos Herr Jansson

Idag har vi hälsat på hos min bror Jens. Tanken var att gratulera till dottern Amanda och Jens ´ 30- årsdag och så kom det fram att han gift sig också. I jämställdhetens namn så har han tagit Malins efternamn. Så nu är det Herr Jansson.Amanda


Maja & Nettan matar havremopeden med morötter.Fin fina hästenJens med Amanda. Här kollar grabbarna in projekten som Jens och hans svärfar grejar med.

Inbjudan

För alla som vill vara med så har vi fest 22 augusti. Vill ni vara med och fira bröllopet så hör av er så vi kan få rätt mängd mat. Yrseldryck medtages själva. Lokal eller uteplats meddelas vid anmälan till partajet. Kaffe och tårta blir det också.

Detta är min blivande man.....

Hela goa släkten nästan


 Den här bilden kunde jag inte ta för när jag skulle ta kort då reste sig alla och gick.......så alltså snodd från Nettan. David står bakom Johanna....

Kärt besök

 
Idag kom våra goa Göteborgare och hälsa på; Jeanette & Andreas. Vi har visat dem Europas största torg, statyn på Magnus Gabriel på torget, Spiken och Läckö slott. Vi käkade gott på Rhodos också.

Kalas

Jag tog tio olika kort på Johanna men hon blundar på alla så detta är ett av dem. Idag har vi firat hennes 35-årsdag.Vi firade också de här två som passade på att förlova sig ikväll. Brorsan boll & Carro. Stort grattis till er & välkommen in i släkten Carro! Må solen lysa på er.Tipspromenad och roliga lekar. Här är David som ska ta emot ett ägg utan att det gick sönder. Jag och Carro vann. Vi hade längst kaststräcka emellan oss och klarade ägget helt. Sen hetsade pupliken oss att kasta längre och man kan säga att jag fick ägginpackning i håret och ägglackering av tänderna.Anna, Nettan & EmilMamma & Simon


Maja & Lina

Kortgolf

Nu har vi spelat tre omgångar med minigolf och Johnny vann med 2-1.
Fler tips

Sist vi hade kalas så hade jag de absolut fulaste korten till födelsedagsbarnen och Carro var Master of Scraap. Nu har jag gått med i Creative club så......jag kan ha med mej fina kort till syster och bror som fyllt 35 och 30 år.

Tips för regniga dagar

Ida gjorde sig fin till måndagsklubben igår .....Man får ju hitta på något när vädret inte strålar.....idag har jag gjort en prototyp till min blivande kaffeväska. Jag har testat typ av tråd, sy i materialet, storlek på väska, handtag m.m Nu krävs det en viss åtgång av kaffe så att man får material.....

Lite ledigt

Den fina rosen i tidigare inlägg......tja den har någon klippt av! Tråkigt. Idag är jag ledig & slappar lite. Legat på spikmattan & somnat. Tagit tag i lite småplock som behöver fixas.( inte Simon´s gamla madrass som stått i hallen i en vecka )men lite annat.


Ros

Nu har jag jobbat en helg & i rabatten utanför jobbet växer det så vackra rosor. Fint att 
titta på. Jag har varit på yoga två ggr förra veckan och jag tror det har gjort susen för min nacke. Nu är det 19 dgr kvar till bröllopet. Det är väl lite kvar att få ordning på men det är lugnt för vi vill ha ett enkelt bröllop.

 


Dagens visdomsord


En riktig mor.....

Idag har David & jag golfat.....när vi gick hem kom jag på att jag slängde protokollet utan att ha räknat ihop det.....hmmmmm. Konstigt igentligen för jag är så tävlingsinriktad.

Jag har haft spinning idag. Jag fick låna David´s CD spelare för igår när jag skulle ha pass så hade troligtvis åskan slagit ner i speleverket & ett slutsteg har gått så inget ljud igår. Vi fick köra core istället ock lyssna på musik ifrån en deltagares mobil.

Jag fick så´n lust att baka. Jag har ju bakat lite nu när jag varit ledig....sockerkaka med vanilj, sockerkaka med russin som inte gick åt i julas och nu då bullar. Simon kom ut i köket med följande kommentar; Jaha är det dags nu igen att försöka vara en riktig mamma.......den där maskinen har jag inte sett på länge.....min hushållsassistent alltså. Så nu bakas det bullar istället för att köra mc?
Resultatet; men som ni ser......en riktig mor hade ju haft pärlsocker hemma.

Sängbyte

Ida driver Johnny till vansinne med att imitera Mia & Klara, serien som är helt underbar. Ida kan verkligen härma bra också.Bilden ger ingen rättvisa åt alla dammråttor & änglatofflor som vi hittade vid ett sängbyte hos Simon.  Han tyckte dammsugaren var mycket bra för det blev verkligen ett steck efter där han dammsugit.......

Jobb

Nu har jag jobbat två dagar & är jättetrött! Nu är det ledigt i två dagar istället. Mycket bättre. Skönt med lite bättre väder också.


Vi tittade på husbåtar i Stockholm också. Det verkar trevligt men jag får nooog ha ett åksjukeband på mej hela tiden då....men tänk att bara åka iväg och lägga till där man vill. Sälja av ALLA prylar man inte behöver och använda kosingen till bränsle istället och överlevnad. Det fanns en till salu.......

StockholmGrillmästare DennisAlex


Gröna lund. Kolla in vädret.....Lite akrobatik


Poseidon vid Nacka strand


Bröderna brothers


Jag & Dennis


Mycket båtar att kolla in.

RegnSaknar det fina vädret! Men nästa vecka blir det fint igen. Vi åker till Stochholm nu för att grilla med Dennis ikväll.


KustresaI regn åkte vi till denna stuga utanför Lysekil. Väl installerade så åkte vi in i Lysekil & snurra runt lite & åt en pizza. Sen spela vu kort i 5 tim typ för att det regna så.

 

I hamnen hittade vi Ingo från Göteborg. Detta är ca 2 m av den 50 m långa båten. Ni förstår nog vad vacker den är.RegnskogHittade några små maneter vid campingen.Studie av regn. 08.00.Vy från färjan. En bild säger mer än 1000 ord. Jag kan säga att vi kört nästan 40 mil i bara regn & vi var rejält våta. Men mina mc kängor har hållt tätt. Inte Johnny´s.....Å min lilla pärla har gått som en klocka.

Bestyr

Idag har vi hittat en fin vit skjorta till Johnny & Ida ska leta reda på ett nagellack till mej som jag ska ha på bröllopet. Just nu packar vi lite. Vi ska ner till kusten nå´n dag bara. Jag studerar vädret & vi tror verkligen att det är bra på kusten.  Jag har köpt regnställ idag så nu blir det inget regn. I väntan på avresan så håller jag på med David´s cykel. Men vi har stött på stort problem med en gång. Han kommer INTE ihåg koden till låset.....Så just nu väntar jag bara på att det skall falla på plats hos honom.

Lidköping InkIda nyss hemkommen från tatueraren.

Inget kort

Ja nu har jag kört upp för tredje gången men idag tyckte han att jag bromsade för dåligt på tvärnitarna. Jag fick samma uppkörningslärare som förra gången. Vilket jag tyckte var bra. Han sa att jag var mycket bättre idag. Så jag ska boka en tid till. Jag siktar på Guiness rekordbok fast det kan bli svårslaget för jag hörde om en kvinna som hade kört upp 22 gånger........och så kan jag ju inte ha det.

StöldVi var nere vid båten & någon har KLIPPT av flaggan på båten.....hm.....Denna lilla krabat hittade jag i Hällekis.Gick av en slump förbi en bäck i Hällekis. Rena regnskogen när jag tittade in bland bladverken.

Ice age 3

Nu har vi sett den....lika rolig som de andra. Se den!
Vi har mest badat i värmen de senaste dagarna. Grillade lite igår kväll.
I morses eller mest hela dagen har det varit spookie. Vår stora hallspegel ramlade ner alldeles för sig självt idag. Det blir till att köpa ny. Sen satte David i en kontakt i sitt uttag och det small till ordentligt. Luktade kraftigt bränt sen.  Tv.en har satt på sig självt ett par gånger också. Det sista som hände varit att frysen stod öppen men det tror jag var spookie David......

GotlandI väntan på Visby färjan.Lummelunda grottanHärlig badstrandHit gick jag som blivande brud......12,5 meter rauk.Härlig strand på FåröJag fick INTE ta med stenar hem så jag foto en stenmur.....Middag på FåröRoma klosterruinJohnny i ruinenMer vackra stenarJohnny vid strandenSolnedgång i KneippbynVisbySt Katarina kyrka i VisbyRingmurenPå ditvägen och hemvägen gjorde vi stopp hos Johnny´s pappa i Ankarsrum.

Vi fick åka lite i regn när vi åkte hem. Vi körde ca 109 mil.

RSS 2.0