Mors dag

Efter  Davids besök på sjukhuset ( David har fått Borelia) och klassfotbollen (de gick vidare och hade match idag) så åkte vi mc  till Trollhättan och tittade på slussarna.


Det var 26 grader varmt och skinnkläderna var riktigt varma.Vi grilla när vi kom hem. Johnny i den mest vanliga posen han har.Idorna var med.....


Jag och Charlotte...jag vet inte vad vi gör


.....och till alla mammor...GRATTIS!

Blivande träningskompisar..

 

En av konerna på banan där jag tränar mc....
Det här är vad som döljs inuti......honan flyger runt och bevakar konen och jag är rädd att jag ska köra på den.

Full rulle

Ja här går det i 120 knyck. Nu är det mycket. Vi har fått en ny hårddisk till David så nu är det full installation där. Idag har jag tränat lite uppkörningsvägar och jag dristade mej till att köra grusväg idag vilket jag absolut inte gillar. Jag har fått en ny uppkörninstid.....nästa torsdag. 
Hela helgen har det varit jobb sen har jag kört mycket på min nya hoj utan motor. Den är riktigt bra men så heter den ju KING.
Ida är sjuk och hon säger att ingen bryr sig. Prescis som om mitt mammasamvete behöver fyllas på med så´nt.

I helgen fick jag hjälpa en ung man som hade druckit yrseldryck. Han kom cyklandes och gjorde en praktvurpa med volt. Han blev liggandes och var ett med asfalten. Jag fick upp han iallafall och blåmärke hade uppstått direkt på hakan. Ett djupt jack också. Blodet pulsera ut....men vi torka och jag erbjöd skjuts hem men det ville han inte. Jag tror han tagit sin mammas cykel....
Idag läste jag i polisiärt att på samma ställe 50 min senare hade en 16-åring försökt stoppa två mopedister varav den ena hade kört på 16-åringen så han bröt foten......Jag hoppas att det inte var samma kille som jag hjälpte.

En helt underbar dag...

Jag har en poteniell köpare till bilen. Verkade väldigt säker. Jag har löst Davids dataproblem. Supporten hos Dell har gått ut men jag ringde iallafall. D´s hårddisk kostade trots allt 6000 kr........ På måndag kommer det en ny hårddisk iallafall. En jättetrevlig kille i supporten som ändå inget hade för sig sa han.....

Lägesrapport

Denna vecka har varit hektisk.....Många har ringt på bilen.....en äldre dam har varit o tittat tillsammans med sin son. Imorgon kommer det en till och tittar.
Davids hårddisk har gett upp totalt. Det går inte ens att komma in i burken och han har skrapat bort licensnumret till Windows........här kan man  säga tihi eller?

Jag har köpt en ny cykel utan motor...... en KING. Tidernas förändras.....det var ett servicehäfte med till den.......men jag är helnöjd.
Jag har varit i kontakt med Vägverket en hel del. Jag ringer och kollar avbokningar för uppkörning. Jag fick en tid 8 Juli och det är lite långt bort men nu har jag fått en tid 4 Juni så nu är det lite närmare. Och så blev jag nervös istället.

Johnny han får gå med sin tumme en månad till. Frakturen har inte läkt. Vi har planerat lite semester nu. Kanske blir det ner till Skanör  ett par dagar och sen har vi funderat på Gotland. Där är det riktigt fint och dyrt.....

Jag var på box igår och tjejen jag stod med missa mitzen vid en spark och träffa min armbåge och det känns idag.

Blandat

Igår körde vi till Anna & Emil på mc. Lina hade treårskalas. Hon fick fina scrapkort bl.a. De församlade på kalaset kom fram till att jag var på amatörnivå & Carro hon var Master of Scrap. Ja ja....
Jag fick träna på grusväg vilket jag inte tycker om. Jag tycker det slirvar bara.....kanar......och är obehagligt. Det var rak motvind igår på ditvägen och jag får inte luft och det känns som jag skall åka av hojjen. Jag kniper med bägge benen om tanken och ser väl ut som en lövgroda fast i svart skinn.

Vi kolla allt på Malena  också........en salig blandning av låtar men jag tyckte inte Norge var bäst. Jag tyckte om Englands låt.

Nu ska jag ut och spola av bilen som inte blivit såld än. De ringer bara människor som ger skammabud och tror jag ska skänka bort den. Jag har till och med fått skäll för min bil var så dyr att hans dotter inte hade råd att köpa den......jag kan väl inte hjälpa att jag har en tysk bil......

Red suede shoesHar köpt så snygga röda skor....vad jag ska  ha till dom...ingen aning! Jag ser nu att de ser stora ut men det är 36:or.  

Har kommit hem från Vetlanda nu.....tur o retur  kostar 4000 kr...taxi.....
Boxats ikväll....mannen kunde inte pga gips. Bada badkar kunde han iallafall.......vi har tagit av gipset nu....liten halkolycka i badkaret.....

Bara mc nu

Har varit lite upptagen med att fila på mc kortet. Tränat banor nu så tummarna värker. Ska lämna in hojen imorgon medans jag är i Vetlanda på föreläsning. Packning har kommit så nu ska det bli slut på oljeläckaget. Hoppas den är klar när jag kommer hem på fredag. Det är ju ledig helg så jag kan ut och köra.
David ska prya hos bror Oskar på TOOLS både torsdag och fredag. Till helgen blir det nog jobb med båten. Johnny kan ju inte göra så mycket med sin gipsade arm men......

Anhörigstödjare

Jag hjälper min man nu....han är hanikappad nu. Jag öppnar burkar,lock, skär mat osv. Anhörigstödjare tror jag det heter. Blue ray barnen är hemma. Jag frågade David om det var någon skillnad i ljud och bild......nja sa han.......i pausen????? var det skillnad.
Idag har jag varit på Munkängarna och Ramslöken är i knopp och det har börjat lukta lite.

Senaste nytt...

Oskar har kidnappat två av mina barn...skulle visst göra ngt med Blue ray med dem....är det farligt? Käre sambon är gipsad. Fick spricka i tummen för en månad sen och slog upp det i fredags igen med mycket bättre effekt. Stor svullnad och smärta. Fick vara på jouren från 8.20 till 12.30 idag. Han heter inte glad.

Oh jag då......tja hard work work. Jag har ätit nå´t så kopiöst idag......Igår hade vi bowling tävling med Korpen. Gick så där. Tacosen var god iallfall.....Fått komplimang idag...trevligt.....jag såg ut som 30....det tackar jag för....efter att ha tittat på Robinson idag fundera jag på om det vore ngt för mig......jag menar efter allt jag har vräkt i mig. Det verkar ju vara en bra bantarkur...kommer det ingen bok snart....Robinsonmetoden...pissmyra, eremitkräfta toppat med myrägg,ris,kokos  och små fladdriga grå firrar.

Jobb

De har varit tre hysteriska dagar med mycket jobb. Moset jag åt till middag i måndags sitter fortfarande under revbenen någonstans. De har varit föreläsningar, möten , datautbildning och vanligt kneg där emellan.
Imorgon åker David på skolresa. Han ska paddla kanot han. Vi...läs jag ...har packat. Davids vokabulär sträcker sig numera till " Jag vet inte" Vilket gör att han tar inte beslut om något.

Spiken

Igår hojjade vi ut till Spiken. Lite blåsigt men ok. Vi tog första fikan därute. Lite ovant med kringelikrokarna och en massa racemaskiner drog förbi.

Idag har vi varit på De la Gardie och haft föreläsning......ihop....om våra arbeten. Kul....vi fick 2 tim och 20 min. Generöst.

Födelsedag på Munkängarna

Idag har vi grillat & ätit gott på Munkängarna. Finfina presenter. Bra tröstpriser för nu ikväll har jag betalat mina böter.....Jag vet inte vad som hände när vi kom hem efter kalaset......vi somna vid 18 tiden och vakna vid 21.30. Jag var helt slut.Mc eller Mc?

Mannen sa att han skulle hämta mc i Huskvarna.....


Men till slut kom han och Stor Ida hem med en yamaha 400. Jag har vaxat upp den lite.

RSS 2.0