Till Maloo..
....ett recept på bränner-i-halsen-paj...
Pajbotten
200gr smör/milda
1 påse Rivosto
2,5 - 3 dl vetemjöl
Blanda ihop ingredienserna och förgrädda botten i 225 gr tills den fått gyllenbrun färg.
Fyllning
1 pkt quornfärs
½ kg skalade räkor
200 gr räkost
1 dl crème fraiche
0.5 dl chilisås
1 krm svaartpeppar
1 tsk curry
1 vitlöksklyfta
riven ost (gärna flera olika sorter
Lägg först i quorn och räkor i pajbotten. Blanda räkost, crème fraiche och kryddor till en sås och lägg den över. Toppa med ost. Värm i ugnen på 225 gr tills pajen har fått färg. Servera med sallad och rött vin!
Bon appetit! (egentligen heter receptet: lyxpaj med fejkkyckling)
Pajbotten
200gr smör/milda
1 påse Rivosto
2,5 - 3 dl vetemjöl
Blanda ihop ingredienserna och förgrädda botten i 225 gr tills den fått gyllenbrun färg.
Fyllning
1 pkt quornfärs
½ kg skalade räkor
200 gr räkost
1 dl crème fraiche
0.5 dl chilisås
1 krm svaartpeppar
1 tsk curry
1 vitlöksklyfta
riven ost (gärna flera olika sorter
Lägg först i quorn och räkor i pajbotten. Blanda räkost, crème fraiche och kryddor till en sås och lägg den över. Toppa med ost. Värm i ugnen på 225 gr tills pajen har fått färg. Servera med sallad och rött vin!
Bon appetit! (egentligen heter receptet: lyxpaj med fejkkyckling)
Kommentarer
Postat av: Maloo
Tusen tack...Den får bli helgens höjdpunkt. Hade tänkt börjat på naturdietsoppor igen efter semesterns frosseri men det kan väl alltid vänta nån vecka eller två till.
Trackback