Kallt fortfarande...


Varit nere vid sjön & isen ligger tjock. Fortfarande bilar ute & kör på isen.

Litet konstverk....

No more Kråkan

Jag hade en Kråkan ......innan Tequila fick tag iden.

En som väntar på värmen....


Gotland i sommar

Nu är Gotlandsresan bokad! Vi åker 14/6 till 18/6. Vi ska vara där när Lelleveckan är. Det är en stor mc träff på Gotland. De flesta håller till på Kneippbyn men vi ska åka runt lite som vanligt.

Förra året var vi på Fårö hos Kutens bensin. Det här är inne på baren hos Kuten. Det är så mycket grejor där så det går knappt att beskriva.

Gotland

Sitter & letar färja till Gotland i juni. Det fyller på snabbt så det är dax att boka snart. Vi har vart på Gotland ett par somrar i rad. Nu funderar vi att åka när det är Lelleveckan 13-19 juni. Kanske inte hela veckan men ett par tre fyra dagar. Det är verkligen en sevärd ö. Jag åker gärna dit igen. Det är skönt att planera lite för sommaren när det är så jxxxa kallt ute. Vi hade 17 minus i morse och jag tycker inte om det men det har varit fint idag med all sol.

Onsdag


Eddie, Leonberger hälsade på Tequila men hon var inte intresserad. Eddie väger 80 kilo.

Idag hittade jag snödroppar & det förändrade humöret till det bättre. Jag har hämtat min uppsats också och jag var godkänd i neuropsykiatri. En sten släppte.......det är så tråkigt att sitta och komplettera speciellt nu när våren kommer.

Snart semester

Nedräkningen har börjat inför resan till Fuerteventura....snart så. Kollat lagret med solskydd till Johnny.....
Det var så gott idag; solen var fortfarande uppe kl 17,  man känner att våren är på gång och det starka solljuset som man inte van vid bländar rejält. Dax att ta fram solbrillor igen.

Bilden är från Kreta, förra året i september.

Inget att göra

Helt otroligt....jag har gjort allt jag hade på att-göra-listan. Wow. Idag har vi varit i Grästorp & fixat en ny lampa.....halva priset var det. Ordnat ett kamerafodral till kameran. Jag hade visserligen ett men så köpte Johnny en ny kamera & tog helt enkelt det kamerafodral jag hade med motiveringen att hans kamera var nyare....jag har även hälsat på pappa i helgen. Det är inte så upplyftande. Han tappar förmåga efter förmåga. Idag insåg jag att han ser inte. Kolsvart i lägenheten när jag kom & han satt så nära tv han kunde komma för att höra. På Kinnekulle är det fortfarande is på vägen så ingen hojkörning där än.

Tequila i skogen


Liten grythund tror jag.....men hon hade roligt. Vi släppte henne lös också....åh oj vad hon sprang. Hon har sovit nu i två timmar efter det.

Snart ledig helg

Simon´s flickvän har fått lägenhet i huset bredvid & min Ida har fått sommarjobb; hela sommaren. det tar sej! Min doktor har ringt idag igen & hon får skriva en ny remiss till smärtkliniken. Den hon skrivit förrut har kommit på villovägar. Vårdgarantin har gått ut tre gånger om. Jaja vi får väl se vad det blir av detta.


Onsdag

Idag har det varit lite jobb & slappa hemma. Lite lagom skönt. Haft träning med invandrargruppen & det kommer alltid upp intressanta saker att prata om. Idag pratade vi om att det är bra att gå & träna om man är arg på någon. Vi har så olika tankesätt, värderingar ,religion m.m men man kan mötas ändå.
Tequila njuter av att det är varmare ute & hon slipper att frysa.

Ledig

Idag har det varit ledigt  men det blir ändå fullt upp.....grejat lite hemma & gått lite längre med Tequila än jag brukar. Hon klarar mer än jag tror. Vi har varit i djuraffären & köpt nytt foder. Där inne träffa vi en annan hundvalp som blev lite rädd för Tequila fast den hunden var större än T.
Just nu letas det lägenhet här till ungdomarna men än har de inte fått svar om de fått lägenheten. Jag har också haft pump pass för AME. Jag har två pass i veckan åt dem. Det är invandrare som läser svenska & så ingår det ett träningpass i veckan så jag visar dem alla möjliga pass; core, pump, box, cirkelträning, spinning m.m. Jag tycker det är roligt och det är ett så bra tillfälle att träna svenska.

RSS 2.0