Hard work, work

Nu har det varit mycket  jobb. Det blir tolv dar i sträck. Inte bra men jag är medveten om det. Till helgen åker vi på Spa. Ska bli skönt. Vi har beställt massage och klassisk ansiktbehandling (till mej). Vi har börjat nu att använda våra bröllopsgåvor så vi kommer ha en härlig höst. Nästa helg ska vi på Brolle i Stockholm. Vi har även ett 50 års kalas i Storstaden att se fram emot.

Jag trivs och mår gott iallafall. Jag fixar hösten bra om det är sol och det har det varit. Åkt mycket mc. Johnny tycker jag ska ställa undan hojjen nu men jag vet inte riktigt. Jag åkte i lördags och ja, det var kallt på sen eftermiddagen.Låååång dag

Jobbat 8-18 alldeles för långt men fick mycket gjort. Hemma gör de mycket oxå. Byter fönster, stänger av vatten & värme plus isolerar vinden sen kommer nya golv till hela lägenheten och tapeter till David. Mycket nu men fint blir det.

Guldfisk nr 2 har dött nu; Florence. Hon var visserligen 7 år. Hennes kompis dog för två veckor sen.  Vi har fått tre hamstrar att ta hand om medan ägaren är i Spanien...har redan noterat att ett av kräken har ett hjul som låter....det tycker vi inte om.

Min man är i Danmark på jobb så jag är gräsänka....eller fru Anka....

Tja ..vad ska man säga?Jag har jaft spinning och core nu på morgonen. Det kom en svensexa och ville vara med. Det var en syn detta! Modig kille.

RSS 2.0