Hemma igen

Hela helgen har vi varit i Stockholm. Det blev väldigt sent båda kvällarna men det får vi väl sova ikapp nu. Tequila var med och träffade sammanlagt 5 katter. Det gick bra och utan slagsmål bara lite små markeringar. Vi var på glöggfest på lördagen hemma hos Maria. Det var jättetrevligt och många goda snittar. Provade årets glögg också med saffranssmak. Den var så där.

En av katterna som Tequila träffade.

....en annan,

En ensam ros full med snö hemma hos Maria.

Lite smått och gott

Nu har jag lämnat blod 49 gånger. Det är 22 liter blod senare. Började som 18 åring och sen blev det en del uppehåll pga barnafödande, tatueringar, piercing, operationer osv. Det är få kvinnor som lyckas lämna så många gånger. Mitt blodvärde är 150. Jag är helnöjd.

Fått en ny nervblockad idag. Nr 11. Min remiss till specialisten är borta. Ingen hittar den. Det är inte kul längre. Nu har jag träningsförbud en vecka. Det är inte så kul heller.

Idag har jag sammanställt en gruppuppgift till skolan. En liten uppsats. Jag tror vi kommer att klara oss bra.

Nu börjar det närma sig för Tequila att gå ut och det har inte varit ett uppskattat inslag idag. Det är fullkomlig snöstorm här.

Jag har förresten fått ett busskort från Västtrafik som är laddat med 730 kr. Jag ingår i pendlarexperimentet. Så jag har åkt buss till och från sjukhuset idag. Bussen var 10 min försenad i morse och jag frös rumpan av mej.

Kalajs


Anna & min bror Emil hade fyllt år. Emil säger att han börjar komma ikapp mej......

Mamma hade sin första dag som pensionär & jag tror hon funderade på att skaffa en hund.

Lina, Anna & Emil´s dotter

Syster Snygge Nettan

Broder Oskar

Min förstfödde

Min sistfödde & Tequila
Trevligt kalas med god mat & många skratt. Tack så mycket! Tack till Nettan som plåta med vår kamera.....

FavoritplatsDet är skönt vid handdukstorken!

Igår hade vi riktigt trevligt i Göteborg. Vi var på Björn Skifs och han var riktigt bra. Massa gamla godingar grog han av. Mycket bra scenografi.

Vaccination för tre

Igår var jag och Johnny och vaccinera Tequila.....vi var tre som fick hålla i 1 kilo vildjur. Hon ylade och vred sig som en mask. Det slutade med att vetrinären stack in sprutan i nackskinnet bara för att inse att hon stack rakt igenom och sprutade ut hela vaccinationen på bänken Tequila satt på. Så det blev till att hämta ny spruta.
Själva tog vi vaccination tidigare på da´n mot flunsan så nu har jag en vaccinationsmuskel extra. Öm och go´.

Idag har hon bekantat sig med snön.


Idag har jag halkat men inte ute utan inne på stentrappan. Armarna fulla med tvättkorg och på väg ner till tvättstugan i vita spa tofflor. Det var mycket vatten i trappan och rätt som de var så föll jag handlöst. Jag har slagit i smalben och brytit två tår bakåt. De är blåa och det gjorde djävulusiskt ont.Tå leden är inte böjbar. Har pratat med 1177 och jag ska avvakta.


Tequila i David´s knä.

1-1

Idag har min sjal fått sig en omgång av lillråttan.


Jag gav igen med en stickad variant....

Tequila heter inte glad......

Ledig med halsont

Varit och hämtat David som varit hos min syster i 6 dagar på höstlovet. Tequila var med och skråmde skiten ur Nettans kattunge. Vi tog en sväng till en nyvaken Carro också för att lämna tillbaka en film vi haft lite för länge.....Skönt att vara ledig men ledigheten har dämpats lite av att jag har så ont i halsen. Har köpt Bafucin igår och gick och köpte tyngre grejor idag Myogociasin eller vad det nu heter idag. Jag kan knappt svälja.

Lite mysigt...


Vår lilla chihuahua fryser & tycker om att krypa ner eller in. Här har hon det gott hos Johnny.

Tequila på besök hos Nettan


Nettan har en avvaktande katt......

Allie & Tequila är lika gamla.

Tequila fick träffa många av barnen....Nils, Lina, Maja & en tös till som jag glömde namnet på. Nils tappade go´bulle på golvet som T snöt direkt. Det gick väldigt bra iallafall.

RSS 2.0