Midsommarhelgen

Vi har varit hos Maria & Dennis i Stockholm. Midsommar firade vi utanför Lidingö på Storholmen.


Ett kanonställe men man fick stå ut med att de inte tyckte vi prata riktig svenska....

Bubbelpool på kvällen.

Två bröder & en brygga.

Jag fick åka lite båt för att komma till Storholmen men de gick bra, värre med att bara stå på bryggan.

 Johnny, Maria, Dennis & Rosa mitt i maten. Tack så jättemycket för att vi fick komma. David o Johnny badade i det 17 gradiga havet. Dans på kvällen till ett liveband som var riktigt bra.

Dreamhack i JönköpingI morse for jag iväg 05.30 för att hämta hem pojkarna som Dreamhackat. De var allt trötta men hade haft skoj. På vägen dit klev en älg över vägen. Fy vad stora de är.

Nu sover David så gott. Han har krupit ner i min säng! Är nog lite mammesjuk iallfall. Han har inte vart hemma på 6 dagar.
Vi har haft Telia här nu och vi har blivit av med nästan all sladd som låg i lägenheten......ca 4000 m. Vi har även numera digital tv. Vi behöver inte gå in på varför vi haft analog tv i över ett år. Det är en annan historia.

Semester

Vi startade igår kväll med att gå ut och äta lite gott. Idag har vi varit på Skogshyddan och ätit en god räkmacka. Nu njuter vi och försöker varva ner.


 Det bär av till Stockholm i veckan. Vi ska fira midsommar i skärgården och jag hoppas david står kvar vid sitt beslut att åka med.

Mina tre barn

Jag har kommit på att mina tre barn är Blyrumpan ( sitter lätt och ledigt sönder tre utomhusstolar hos min syster), Prinsessan ( gör inte så mycket. Får ont i ryggen när hon sköljer ur hårfärgen,  böjd över badkaret) och Vet Inte ( det enda svar man får på vilken fråga man än frågar).
Hur går man vidare härifrån?
Jag vet inte.

Men jag fick blommor av min man idag. 10 röda rosor. Det är nice!

Rundtur

Igår tog jag en kort hojtur hade för ont efter onsdagskörningen. Jobbade några timmar på Korpen.

Idag har jag varit i Trollhättan på SAAB museét.

Ur SAABen -46

Sen kom den här.

Min nya bil kanske....

Fika vid Slusskafeét.

På väg upp för Hunnerberg.

En tur till mc museét i Falköping

18.00 drog 34 hojjar iväg till Falköping på omvägar,
En monter full i lull-lull.

Av denna sort fanns endast tre. En var kvaddad och en stod på museét i Falköping och vart den tredje.....tja det kommer jag inte ihåg.

Ola och 2 X clas. Utefika på Mössebergsgården.

Ola grunnar på om han ätit allt detta.

Vyn strax innan vi åkte hem.

Ida 19

Idag fyller Ida 19. Läste på syrrans blogg att de köpt friggebod till sin son för han skall flytta. Jag tror inte jag får ställa upp sådana utanför på gräsmattan....
Jag har tagit lite ledigt idag. Fixar mest med sån´t som blivit efter. Ganska mycket alltså. Jag och David skall nog åka till Teknikmagasinet i Trollhättan om och när han vaknar. han har ju sommarlov nu och attans vad fort de vänder på dygnet.

Datahaveri

Nu så...kan jag jag blogga igen. Johnny´s dator började krångla för ett par dagar sen. Skärmen blev bara svart och sen fick man starta om och vara med ett tag. Sen svart igen.

Igår åkte vi ut på shoppingrunda. Det blev en stationär dator. Vi hade bärbar förrut. Den hade verkligen gjort sitt. Vi räkna ut att den var 6 år. Han på elgiganten prutade med sig själv och drog av 500 spänn på datorn.

Sen har vi haft så mycket kalas i vår och sommar så stolarna har gått sönder. Igår köpte vi 6 stolar på FA fyndet. Han som sålde där drog också av 500 kr.

Efter det for vi till Hjertberg och köpte alla de varor som vi hade 20% på och där slutade med 100 kr i rabatt men då hade vi köpt allt DE ville vi skulle köpa. Så kallat styrt shoppande eller behaviourism.

Paraplybal


Robin hämta Ida i Risotton förlåt Desoton.

Ida & Kim; såta vänner sen 4 årsåldern.

Carro & Charlotte

Carro, Amazonkvinnan, hon hade inte ens högklackat för hon är så lång & Ida

Carro, Ida, Charlotte & hon som jobbar på Strumpan,

Paraplyernas afton

Förberedelser


Papiljott Ida.

Sminket har kommit på.

Håret ska ta form.

Två små geishor på balkongen....Natascha & Ida. Stort TACK till Hovsminkösen Gunilla Bratt som gjorde iordning dessa damer.

Semester & bal

Vad gott det är att ha semester. Jag har skyllt på att det är studenten men jag har inte så mycket att göra....Ikväll är det bal och snart börjas sminkningen här hemma.
Jag flyter mest omkring. Ska iväg och ha spinning nu.

Gulletussen har tagit studenten


Strax efter utspringet

På flaket

Även Charlotte tog studenten

Presentöppning

De kom en sväng på natten. Det var Charlotte som ägde.

Det var en mycket lyckad student. God mat och vädret dög. Vi är trötta idag allihop. Traktorerna har kört Esplanaden upp och ner med dånande musik. Johnny körde lastbilen som Ida´s gäng åkte i. Så det blir väl till att sova middag idag. Tur man inte tar student som 45 åring. Jag hade aldrig orkat. Det var 27 års sen jag tog studenten.

The big day!


Ett av borden dukat. Vi har hämtat mat på Köttex & slynor hos Nettan. Hon hade många hos sig; björkslynor. Johnny hade en ny allergichock igår igen men är bättre idag. Han behövde bara röka lite idag & döva flimmerhåren sen blev allt bättre igen. Konstig att läkarna inte föreskriver det vid andningbesvär......

Förberedelser20 ballonger senare.....

Student

Här grejar vi mest inför studenten. Jag tror vi har ordning på det mesta......det blir student ändå. Det är vädret som kan bli lite tråkigt imorgon men men det får vi se då.
Jag har tagit lite semester nu dels pga student men också för att jag behöver det.

Fina cabben som Johnny köpte har tyvärr start problem. J har beställt någon lite del som ska sitta i tändningslåset....den kostade lite också.........

Ida har anmält sig hos Arbetsförmedlingen idag. Nu börjar allvaret. Många som ska ha jobb nu. Men hon är rätt påhittig så jag tror det löser sig.


Kollade lite kort.....Här åker jag skridskor på Lidan tidigt i år och det var satans så kallt.....inte trodde jag på sommaren då. Jag har mina vinter mc handskar ser jag också.

Nationaldag


Varit & firat i Stadsträdgården idag. Vackert väder & mycket folk.

Hornborgarsjön

Boktips


Riktigt rolig bok. Mia Skäringer är en slagkraftig kvinna. Boken består av korta krönikor med slutklämm i.

Fredag

Nu har mannen köpt sig en cabbe. En Renault Karman eller nå´t. Mörkblå och såg bra ut. Jag får ta lite kort och lägga ut.
Idag är det After work på Korpen, lite planering inför hösten. Mingel.

Nu när det har blivit varmt så är det så gott att tvätta fötterna ofta. Igår kom jag på.....när jag stod med en fot uppe i handfatet; vem har lärt mej det här? Stå på ett ben och andra foten i handfatet. Jo min mamma. Hon gjorde så när jag bodde hemma kom jag på. Hon tycker inte heller om att vara svettig eller smutsig om fötterna. En tacksamhet infann sig också över att jag fortfarande kan slänga upp benen så.

Balkong

Min man har köpt lampor till balkongen så det ska vara fint när vi sitter & myser.

De lyser faktiskt men det syns inte ser jag....

Onsdagskörning


Vi for till Hajstorp

Veteransbilsutställning

Veterangubbarna Johnny & Claes

Hajstorp, Göta kanal

Amfibiebil

JUNO passerade

Sjötorp

Pärlan

RSS 2.0