Är det vår snart eller?


Jag längtar till våren & jag hoppas det blåser som bare den i flera dagar & med plusgrader! Det lunkar på som vanligt med jobb & träning. Jag väntar på avresan i mars till varmare land. Det ska bli så skönt.
Två gånger idag har jag försökt klippa håret men det går inte. Ja, jag vet att det inte gör ont. Är väl kvar i någon fas sedan barndomen eller har någon diagnos inom autismspektrat. Det går inte. Jag kan inte gå till frissan heller.....de klipper inte som jag vill & de tar av för mycket. Jag brukar klippa några hårstrån då & då. Jag är väl färdig 2013 då med håret....Klippetiklipp.

Nils 2 år


Brorson Nils fyllde 2 år.

Emil & Anna, föräldrar till Nils.

Onsdag

Har börjat träna bänkpress igen & är en bit ifrån mina tigigare rekord men men vad gör det. Träningsvärk får man också. Har varit i Skara och badat & ångat i härlig bastu.
Äntligen har ungdomarna börjat titta efter lägenheter......vi är 7 stycken här hemma nu & man lagar mycket mat till ett helt gäng.


.
Bl.a till Robin & Ida

Snart är vintern över


Snart är det slut på den långa vintern. Här är en båt som var inne i Lidköpings hamn.

Det här är ute hos mamma.

Tillbaka i Lidköping
Jaa, snart är det över......
Vi åker till Fuertuventura 7 mars & ser oss omkring lite. Jag längtar dit. Vi var där en kort sväng förra året när vi åkte båt från Lanzarote.

Spikmattesöndag

En skön söndag med spikmatta & sovmorgon. Vi tar nog en sväng på gymmet idag. Ev en tur till Skara.


En trött goding.

Lördag


Idag har jag startat med spinning & sen core. Gött! Sen gick vi till djur affären med Tequila för att köpa lite godsaker till henne. Ätit gott som mannen lagat till. På det lite Wii & Kahlaha.Korpen after work


Korpens after work - Jocke vet inte hur en penna funkar....

Jocke, Torsberg & Linda

Jessica & Terese
En rolig kväll med kluriga tävlingar & mycket skratt.

Månen


Den här månen har stört mej ett par dagar .....men grann är den. Har nu jobbat klart & tar ledig helg nu. After work nu ikväll med Korpen också. Vi ska ha ett pass innan bara.

Lästips


Har nyss läst ut Hypnotisören....den var inte alls vad jag väntat mej. Snarare ännu bättre. Nu ska jag ha tag i lite nya böcker till semesterresan i mars.
Vi har bokat Fuertoventura, 1 vecka, all inclusive & Johnny tyckte vi skulle gå upp 10 kg i vikt. Tycker inte jag.
Ikväll är det styrelsemöte på Korpen så jag ska nog närvara. Det är lite lugnare nu när min kurs är avslutad. Det bara och vänta och se om uppsatsen gick igenom.

Äntligen Fredag


Tequilas favoritplats - hos Johhny. Troligtvis för att han aldrig går ut med henne.
Jag var nere i garaget här om dagen och provstarta hojjen men den starta inte så nu är den på laddning. Passade på att kolla olja, lampor m.m
Nu är det dax att göra klart uppsatsen - den ska vara inne denna veckan......
Tequilas favoritplats - hos Johnny.

Mer tapparIstappar är bra häftigt!

Hasse på besökIdag har Hasse hälsat på och han är tre veckor yngre än Tequila. De har lekt & det såg ut som om de hade väldans roligt.

Vårmode?


Tequilas nystickade tröja

Tappar


Hos syrran

På stan

Solig söndag

Idag har jag småstädat lite och varit ute några gånger med Tequila. Det är strålande sol och faktiskt behagliga 5 minus. Ska iväg och jobba lite senare men först ska jag köra David till datalan hos kusinen. Jag har lite funderingar på att gå till garaget och starta mc:n också.

1/1 -11


 En bild från Furuhäll

Härligt med nytt år

Ett nytt år ligger orört. Jag tycker nyår är trevligare att fira än jul. Visserligen gick vi och la oss strax efter 22 igår men vi hade ätit gott och blev så trötta. Vi funderar på att fira lite idag med. Champagne och Asti Cinzano står orörda i kylen.....

RSS 2.0